cupperponie

Direktlänk till inlägg 12 november 2015

Fullspäckad vecka

Av Cupper Ponie - 12 november 2015 06:58

Så vad hände med uppdateringen? Den här veckan har jag haft så himla mycket att göra. I måndags var väl den mest lugna dagen. Först var jag i skolan. Cyklade hem innan lunch då jag mådde riktigt dåligt. Har varit riktigt trött hela helgen och det var jag även i måndags. Sov en stund innan jag åkte vidare till ridskolan. Red på ridskolans nyaste tillstkott. Många tycker att den hästen är feg, rädd för minsta lilla och är seg. Men rider man han rätt är det inga problem alls. Det gick iallafall riktigt bra. Längtar tills nästa måndag.


I tisdags fick vi ingen sovmorgon då vi skulle se på en liten konsert typ. Vilket inte var värt min sovmorgon. Drog hem vid 11.40 Hade lunch då så jag drog hem å käkade. Vid halv 1 cyklade jag vidare till tanläkaren. Kedjan hoppade av på vägen så jag fick gå en bit också. Senare vid 3 hade jag utveckligssamtal som gick riktigt bra. Har fått så mycket skit på utvecklingsamtalen flera år men idag vände det äntligen. Pratade även med SYV om lite grejer. Har lite tankar jag ska försöka dela med mig i ett inlägg sen. Stallet nästa. Tömkörde Apasche och Duracell vilket gick kanon. Inte så lätt att se hästar i mörket dock då pannlampan inte når så speciellt bra. Men har de lite reflexer på sig så går det kanon. Mockade även innan jag åkte hem. Skyndade mig o körde ett träningspass innan jag gick å la mig.


Igår, onsdag, var jag i skolan till 15.45 Höll på att somna flera gånger. Kom hem och åkte ganska så direkt till stallet. Tömkörade Duracell och det gick riktigt riktigt bra. Longerade Apasche med inspänning vilket gick bra i början men så fort vi bytte varv var han helt galen och vägrade göra det jag ville. Så det tog ett tag tills han gjorde rätt. Fick iallafall ett bra avslut. Mockade också innan jag åkte till coop. Det var ju chokladens dag igår, måste ju fira ;) Köpte lite naturgodis, åkte hem, tränade ett kort pass och sedan gick o la mig. 


Och idag väntas skola till 15.00 innan stallet. Ska rida Duracell och tömköra Apasche. Kommer förhoppningsvis hem tidigare idag än tidigare dagar denna vecka. Så jag kan lägga lite mer tid på träningen samt plugg innan jag går o lägger mig. Om jag hinner ska jag lägga upp lite bilder o videos på datorn från i söndags. Men annars får det fixas i morrn eller i helgen när jag har tid. 


Nu börjar det bli dags att packa träningkläder till idrotten. Håller tummarna på att vi ska köra fyspass då jag har hört lite granna om det. Men det kan även vara någon jävel som ljuger. Vi hörs!

 

Btw, jag vet att jag sitter snett på bilden, vet inte varför men jag gjorde väl någonting då

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cupper Ponie - 18 november 2015 14:15


Nu släpper jag bomben. För ett bra tag sedan började jag fixa med en liten hemlig grej. Och den grejen är en ny blogg. Jag kände för att fortsätta att skriva ner mina tankar och vardag men inte här. Nu kan ni istället läsa om mig och mitt liv på nouw...

Av Cupper Ponie - 18 november 2015 13:59

Kod för att importera min blogg till Nouw: 3982655804

Av Cupper Ponie - 18 november 2015 08:19

          För några veckor sedan fick jag äran att fota min kompis lilla vovve. Hur söt liksom? Det var inte lätt att få han koncentrerad på kamerna men det gick. Vi testade lite alla möjliga platser. Först och främst natur. Men även lite mind...

Av Cupper Ponie - 17 november 2015 20:04

   

Av Cupper Ponie - 17 november 2015 19:39


Rösta gärna på kryddan HÄR Skulle vara super snällt om ni gjorde det :)   ...

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards