cupperponie

Alla inlägg den 13 augusti 2014

Av Cupper Ponie - 13 augusti 2014 18:34

   
This grimma, asså herregud, har redan en sådan i blå men till Light. Vill ha denna rosa grimma till Apasch, gud så söt han skulle vara i den. Vissa kanske tycker att killar inte ska ha rosa, but hey! Då får Apasch bli bög ;) Han är typ tekniskt sett redan bög då han inte har nå bollar där nere längre= valack. haha!
 
Detta schabrak, vet inte om jag skulle vilja ha den i dressyrmodell till Light eller allround modell till Apasch, vi får se! Btw, Apasch har troligen storlek ponny i schabrak- samma med Durasell då de är den modellen eller vad man nu säger.
 
Spooks Piké, hur snygg? Blå- min favoritfärg, samt enkel. Skulle helt klart användas flitigt på tävlingar/ridlektioner.
 
Spooks sweatshirt, samma med den, ursnygg, blå- min favoritfärg åter igen. Tror till och med att jag skulle kunna ha denna över allt, inte bara stallet. 
     

Hästgodis, får jag aldrig nog av. Hästarna älskar det, klart ska de få godis, bara för att de är bäst eller vad säger man? Passar prefekt med godis när vi tricktränar hästarna, men vi använder så klart även röst o beröm när dom är duktiga.


Finns så klart mycket mer jag vill ha på hööks men detta är väll några exempel på det haha!
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 13 augusti 2014 18:06

Alla har mål nu inför hösten när skolan börjar dra igång, detta är mina mål inom lite allt möjligt:

Sattsa mera! Av olika anledningar så har jag sattsat dåligt i skolan- bl.a mobbning, tänker dock inte gå in på det nu! Men plugga mera, försöka mera, och förhoppningsvis så ger det resultat med tex bättre betyg. I 6:an o 7:an har jag inte tagit betygen så seriösa, just för att de räknas inte riktig(om jag inte minns helt fel) så jag har nöjt med med ett E medans många andra inte nöjer sig med betyg under C. Men i år ska jag försöka få mer än godkänt. 

Ta vara av lektionerna mer. Ja, behöver jag säga mer? 

Prata mer. Är alltid den tysta på lektionerna, varför? Många anledningar, bl.a, jag är blyg och osäker när jag är bland folk jag är obekväma med, litar inte på, gillar inte osv, så jag är väll inte så bekväm på lektionerna ALLS.

Träna oftare. Kanske ni inte riktigt har märkt men jag tränar, alltså tex löpning. Har mest tränat kanske 4 ggr i veckan, 6 ggr om jag har tur. Oftare ska det blir, eftersom att jag mår otroligt bra av att träna blir jag rastlös av att inte göra något. Dock så har ju jag den oturen att när jag har mens ''kan'' jag inte träna ca 3-4 dagar just för att den tar kål på mig. Men efter runt 3-4 dagar har den lugnat ner sig och då kan jag fortsätta träna. 

Planera bättre. Jag ska ju hinna med en del, skola, plugga, ridskola, ponnysarna, träna osv, då gäller det ju att planera. När skolan har börjat och jag har läxor, prov osv kommer jag börja skriva ner varje vecka vad som ska göras då, hur mycket tid jag bör lägga ner på att tex träna till ett prov osv.

Hitta på roliga saker med hästarna. Redan till i vinter har jag och Emma planerat om vad vi ska göra med dom. Men till hösten har vi inte gjort det. Men ha roligare, om det ens går ;) Prova nya trix, har vi tur kan vi börja tömköra också. Men ha kul trots allt, vem sa att höst- regn o rusk är tråkigt ;)?

Det är mina mål till i höst som jag kan komma på iallafall. Ska bli spännande hur långt jag har kommit med mina mål och hoppas att jag kan uppfylla alla. Vad är era mål i höst?
// Jessika
 

Av Cupper Ponie - 13 augusti 2014 14:08

Av Cupper Ponie - 13 augusti 2014 09:35

Bra rubrik right? ;) 

Då är det onsdag igen då, sista onsdagen i detta sommarlovet, för mig och Emma iallafall. Vad händer idag då? Inte mycket! Förhoppningsvis ska jag och Emma till ponnysarna under dagen och sen på kvällen ska vi til ridskolan. Emma rider ju idag och jag är snäll och hänger med ;) Om vi åker till ponnysarna så kanske vi hittar på något kul som vi kan lägga upp på bloggen :D 

Så vad händer annars nu på morgonen? Ingenting..Jag ligger fortfarande i min säng och fryser- ja ni hörde rätt, jag fryser, det är soligt ute men det är inte så varmt. Samtidigt som jag ligger här i min säng kollar jag på rockbjörnens livesändning till The Fooo konserten. Kollade redan igår kväll men vart astrött vid halv 12 så jag fortsatte kolla kl 7 i morse. Och ja, jag är en foooer, Emma är också en foooer men hon har ingen dator eller så, så hon kollar nog inte hehe. Hoppas dock på att inte missa när konserten börjar, men annars kan man ju kolla sen- dock inte live. Vi får se vad det blir. 

Vi får höras sen iallafall!

//Jessika
 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards