cupperponie

Alla inlägg den 23 augusti 2014

Av Cupper Ponie - 23 augusti 2014 10:48

Nu har jag kommit hem och precis duschat efter ett träningspass. Började att springa ut en stund. Eftersom att jag inte är i toppen form(än) då jag började träna dagen efter skolavslutningen så springer jag mest intervall. Men provade springa mer och powerwalka mindre. Tycker att det börjar gå nu, känner förändring sen jag började helt klart. Hur som helst, efter ha börjat jogga en bit var jag så klart tvungen att gå på toa..kul.. så jag fick jogga tbx hem och sen jogga ut igen. Gick helt okej, blir bättre o bättre för varje gång. Efter det gick jag in och tränade lite inne. Fram med träningsmattan och sen gjorde puschups, armhävningar och annat jag inte kan namnet på hehe. Körde dock inte så hårt idag men det gör inget, skönt att ta det lugnt ibland. Tror allt blev ca 1 h. 


Nu sitter jag i min säng, lyssnar på musik och dricker flera liter vatten, älskar vatten och vatten är det bästa man kan dricka efter ett träningspass. Drick alltid efter ett träningspass=Perfekt! 

// Jessika
 

Av Cupper Ponie - 23 augusti 2014 07:45

Hade sovmorgon idag, märks det? Istället för att vakna halv 7 vaknar jag vid halv 8 haha. Men det är vanligt när det gäller mig, kan inte sova för länge, är en sådan person. Men idag efter vi har ätit vid lunch tar jag och Emma cykeln till hästarna, om så klart ingen kan köra oss dit ;) Vi får väll se vad vi hittar på, kanske busar ute på grusvägarna. Sen ska vi även jobba, skoj,skoj! Så kommer väll hela helgen vara, vakna, frukost, dator,lucnh,ponnysarna,jobba,hem. Typ så. På måndag blir det då ingen tur till ponnysarna då jag har ridskola men på tisdag så är vi lediga, då våran skola har fått ett bombhot, dock tar ingen det seriöst men de vill va på säkra sidan så klart. Men då gissar jag på att vi åker till ponnysarna på tisdag :D


Jag har även tänk att fixa ennu en video i helgen så filma kommer vi göra rätt mycket. Nu ska jag fixa frukost och vänta på att Emma ska logga in på fb så vi kan fortsätta med våran retarded konversatition(stavade jag rätt nu?)
// Jessika
 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards