cupperponie

Alla inlägg den 18 augusti 2014

Av Cupper Ponie - 18 augusti 2014 20:38

Idag började då skolan för oss båda då vi går i samma skola(om ni inte redan visste det ;) ) Jag slutade iallfall halv 3, vi pratade om lite allt möjligt- lite svårt att förklara(så dålig va jag på det..) Min mobil dog med full batteri under dagen också så jag blev väll lite små sur på den. Men jag fick igång den sen när jag hade kommit hem då jag fick ''tvångstarta'' den. Efter det så vid halv 5 åkte jag till ridskolan. Ja, mer har jag väll inte att säga om dagen tror jag iallfall.


Igår blev ni ju inte uppdaterade så detta är varför: Dagen började med att Emma kom hit till mig på morgonen så filmade vi när vi gjorde lite challenges haha, vi får se när vi lägger upp den HAHA GARVAR VARJE GÅNG JAG SER VIDEON! Runt lunchtid åkte jag och Emma till ponnysarna, busade o hade kul med dom i det gråa( å lite regninga) vädret. Sedan städa vi hela deras ligghall, och då menar vi verkligen hela. Inge bädd blev kvar- storstädning. Trots blåsor om händer å fötter samt andra klantiga saker som vi gjorde så efter runt 3-4 h vart vi klara. Vi fick även varsin 100-lapp. Väntade vi oss inte dock haha. Men nu har vi även fått veta att när vi är där och vill tjäna pengar får vi gärna fråga om vad det finns att göra, då det alltid finns något att göra där haha. Efter ha varit hos ponnysarna så dog vi båda när vi kom hem. Haha, orkade inte gö någonting typ. 


I morgon efter skolan tänkte vi åka till ponnysarna igen. Eftersom att jag slutar halv 3 i morrn igen och jag tror Emma slutar nå liknande tid så har vi ändå mycket tid mot idag då pgr av ridskolan. När vi ändå är där tänkte vi göra någon syssla- jobba kanske låter bättre. Aa, vi tänkte jobba lite..ne, det lät fel. Syssla säger vi. Kommer dock få ha plåster typ tjugoelva plåster på mina händer haha, men det är det värt ;) Tror vi tänker mocka hela hagen eller något sådant, vi får väll se. Skönt att ha ett ''jobb'' man får betalt för haha. 


På onsdag får jag min månadspeng och då hurrni, ska jag beställa en keps- en lite speciell keps haha. Ni får se hur den ser ut när den är beställd. Har jag tur kommer kepsen vara redo att hämtas reda nästa vecka(hoppas,hoppas!) Emma vet redan hur den ser ut och ja..vet inte riktigt vad man ska säga men haha, hon tycker den e typ rolig iallafall. jag älskar den, kommer använda den 24/7 känns det som :D Men mer får ni veta på onsdag ;)


Det var väll allt jag hade att säga iallafall. Vi Hörs!
// Jessika
 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards