cupperponie

Alla inlägg den 16 augusti 2014

Av Cupper Ponie - 16 augusti 2014 17:13

Strax efter vi hade ätit lunch åkte vi direkt till stallet där den stora svarta hästen jag har pratat om står. Fick hälsa lite på han i hagen och han var ju hur snäll å lugn som helst. Vi kollade runt också, det är 16 boxar i stallet, stora fina boxar, lyxigt skulle man nästan kunna säga. Trots det är 16 boxar så är det 20 hästar. Men fick veta att 2 stycken går lösdrift och sen var det någonting mer de hade som 2 st andra hästar stog. Hur som helst, det var stort och fint ställe, mycket skog samt en gammal travbana. Stora fina hagar men även sjukhagar. 2 ston som står där har även varsit föl, gud så snuttiga de va. 


Vi får se hur det kommer bli, då mammas kompis inte har fått tag på ägaren än, men hon ska försöka få tag på henne och höra om hon fortfarande behöver hjälp med hästen. Men mer om det får ni reda på sen när vi också vet.


Efter det så åkte vi till min äldsta bror som bor i köping, jävligt slö är han dock- han sov fortfarande när vi hade kommit och klockan va kanske vid 2 eller 3 tiden. Han är segare på att vakna än vad Emma är, svårt att tro så seg Emma är hehe. Men efter ha varit hos honom en stund köpte vi glass och åkte vidare till hm, där köpte jag nya trosor- kanske ointressant så jag säger väll inge mer än det. Kom iallfall hem med några stycken- behöver påfyllning så det är ju bra det. Sen åkte vi hem. 


Nu sitter jag här vid min dator och hör åskan som mullrar av och till, mysigt, mysigt. I morrn är det sista lovdagen :( Men jag och Emma ska spendera den dagen hos ponnysarna, mys på hög nivå. Men först ska jag så klart ut och springa samt träna lite mage och ben på morgonen. Men Emma sover då så det är lugn ;)


Nu blir det mys framför någon film, vi får se vilken det blir, skräck iallfall, alltid kul att kolla på :D Vi Hörs!
// Jessika
 

Av Cupper Ponie - 16 augusti 2014 17:00

Som ni ser på rubriken har jag beställt nya träningskläder. Lite längre fram ska jag beställa ett till par byxer också men det får bli senare. Allt jag beställde idag ska komma någon gång nästa vecka förutom sportbh:n, den skulle inte komma förns längre fram i höst, tror mamma sa november? Men aja, kan nog passa på köpa byxerna tills dess också. Men nog om det. Här är det jag beställde:
 
Träningslinne- älskar färgerna, eller ja, jag ÄLSKAR färg, så trisst med svart, vit, brun osv,färg skare va!
 

Passade byxer, samma sak där, färg skare va
 

Sportbh, älskar lixom detaljerna eller vad man nu säger, men den e snygg haha
 

Tränings topp, ääälskar turkos/blå, favvorfärg helt klart. Gillar att den lixom är simpel men ändå nice mönstrat samt färgen så klart ;)


Ja, det var det jag har beställt, längtar tills det kommer. Ska bli kul med nya grejer osv. Aldrig fel med det ;)

// Jessika

Av Cupper Ponie - 16 augusti 2014 10:00

Nu är det lördag, näst sista dagen av detta lov, i don't wanna go 2 school..
Men idag ska iallafall jag spendera det mesta av dagen i Köping. Efter mamma har varit på gymmet ska vi iväg till Köping. Först och främst ska ett par nya hörlurar köpas, de jag fick av min brorsa i vintras har slutat funka i min skol dator och på min egna dator så är det dåligt ljud, det typ är som viskningar och det är konstiga ljud/röster i bakgrunden. Men hur som helst, ett par nya hörlurar och sen ska jag nog gå in på någon butik å köpa nå kläder, behöver lite nya underkläder and stuff's så aa. Efter det åker vi förhoppningsvis till den här hästen jag pratade om igår. Och det kommer väll ta sin tid. 


Ska försöka uppdatera sen efter ha varit i Köping. Btw, Emma är på dop idag ifall ni undrar vad hon gör idag. 


I morrn så ska vi nog kunna åka till ponnysarna. Får vi se vad som händer där. Vi Hörs!
// Jessika
 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards