cupperponie

Alla inlägg den 11 september 2014

Av Cupper Ponie - 11 september 2014 19:34

Är otroligt nöjd över min instatts idag. Har hunnit med en del, skola och det jag mest är nöjd över, mitt pluggande. Har börjat på en uppsatts i so samt skrivit klart en gammal so uppsats, det tog ungefär 3-4 h, samt kollat igenom engelska läxan. Fy fan va nöjd jag är. Tyvärr hann jag inte träna idag men så blir det ibland. Ska istället kö 2 pass i morrn då vi har idrott i morgon, så tar ett pass på idrotten och en efter skolan. Sen i helgen får det bli hårdträning, räknar med träningsverk nästa vecka haha ;) Är annars otroligt nöjd över att jag har hittat mitt sätt att plugga, jag ska vara i mitt rum själv, musik på, penna och papper istället för dator och gärna nå bit choklad. Sen pang skriver jag så pennan glöder. Min pappa ska hjälpa mig med andra uppsattsen vi fick idag, han hjälper mig i morgon efter skolan då han är mer insatt i politik än vad jag är. Så ska han hjälpa mig hela helgen, och längre om det skulle behövas så klart ;)


Är annars taggad för fredag, speciellt tills morgondagens hemkunskap, även om vi kanske inte ska göra nå speciellt jag gillar så är det alltid kul med hemkunskap, perfekt slut på en fredag. Nästa vecka hoppas jag Emma har lärt sig att gå så vi kan dra till ponnysarna, annars får jag väll dra henne dit haha. På fredag nästa vecka är vi lediga från skolan så bäst för henne att hon är gå-bar då. 


Resten av denna dag ska tillbringas i sängen medans morsan är ute på promenad, sen när hon kommer hem ska vi gå igenom engelskan igen. Efter det blir det dejt med sängen resten av dagen, samt choklad och drick yoggi vid sidan, perfekt! Nu laddar jag inför sista skoldagen denna vecka! Ha en bra torsdag kväll alla!
// Jessika
 

Av Cupper Ponie - 11 september 2014 16:19

Nu har äntligen en ny yt video kommit! Välldigt kort då vi inte hade så mycket videor.. Men, vi ska börja filma lite varje gång vi är där nu så de blir längre. :)


https://www.youtube.com/watch?v=0ZNJy9FQ5lM&feature=youtu.be

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards