cupperponie

Alla inlägg den 21 september 2014

Av Cupper Ponie - 21 september 2014 19:55

Skulle ge mat till min hamster, då vi alltid brukar äta mat tsm, så delade vi så klart. Men maten var som sakt lite väl varm när den var klar, men det hindrade inte min hamster Mysan. Hon tog en tugga innan jag hann stoppa henne och ja..Troligen blev hon chockad av värmen. Jag fick panik, tårar började rinna också. Lade henne i buren o hoppades på att det skulle bli bra. Hon satt där, hon bara satt där chockad. Lät henne vara en stund för annars skulle jag börja gråta. Efter en stund så hade hon börjat röra på sig normalt och jag kände mig så lättad. Trots hon kan dö när som helst då hon är över 2 år så är jag glad över att den dagen inte var idag. För ca 1 år sedan snart så dog hennes syster, dock blev hon bara lite över 1 år. Pysan som hon hette hade troligen varit sjuk hela sitt liv nästan men sen hände en grej på natten som jag inte vill ta upp. Hur som helst så fattar jag knappt vad mina underbara hamstrar har kämpat för mig och i Mysans fall, fortfarande kämpar för mig. De har kämpat och kämpar för sin levnad och DET kallar jag ett gott tecken. 


Njuter så himla mycket sista tiden med Mysan, hoppas på att tiden varar länge. Hade jag själv fått bestämma ska hon aldrig dö men som alla vet, man dör alltid någon gång. Annars så vill jag att hon dör när jag är hemma, när jag är vid henne, det hade varit ett underbart sista hejdå. Nej nu måste jag ge mig, håller på att börja gråta här. 

// Jessika

 

Superdålig bild på henne men ljuset suger o orkade inte va så noga

Av Cupper Ponie - 21 september 2014 11:35

Sitter nu här i köket och tuggar på äppelbitar- perfekta snaxet! Har inte bloggat så mycket nu men jag har haft annat att göra, inge ideer på inlägg samt massa tankar snurrar runt i mitt huvud, vet inte riktigt vad jag ska göra åt det just nu. Funderar på allt möjligt så det är mer som huller om buller i mina tankar. Det finns en viss sak jag vill ändra just nu men vet inte hur jag ska kunna ändra på saken, är det för att jag är för feg? Eller för att jag inte får chansen att göra det? Vet faktist inte varför tyvärr. Tyvärr mår inte jag så bra av att ha massa tankar i mitt huvud just för att jag blir rastlös, svår att prata med, massa humörsvängningar o allt möjligt. Hoppas på att lyckas bli av med dessa tankar snart så inget förstör mitt skolarbete nu när det väl går bra. Rensa tankarna är väll det första som måste göras just nu käns det som. 


Annars så mår jag bra, dock hes o små förskyld med det värsta är borta. Ska kanske iväg och köpa ett par nya skor också. Hade inte varit nå fel då de jag har just nu är nästan för små. Kommer nog ha de gamla skorna hos ponnysarna dock. Det här med kameran kommer ni snart få veta också, förhoppningsvis redan i morgon! Allt är inte 100% bestämt men hoppas på att de 25% som fattas blir 100 i morgon eller redan ikväll. 


Ska nu fortsätta kolla på voltige SM!
// Jessika

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards