cupperponie

Alla inlägg den 22 september 2014

Av Cupper Ponie - 22 september 2014 19:14

Innan jag åkte till stallet skulle vi iväg till skoaffären då jag o min bror behöver nya skor. Vi åkte sen in till pops å handlade där. Detta köpte jag:
 

Lång Ärmad Tröja|Pris: 250 kr|Halva priset dock så den kostade 125 kr|

 

Mjukisbyxor| Pris: 200 kr|

   

Skor| Pris: 500 kr|


Tyvärr är bilderna dåliga pgr av mitt dåliga ljus i mitt rum, ska nog göra video nästa haul, not sure!

// Jessika

Av Cupper Ponie - 22 september 2014 10:35

Har haft jobbig förskylning hela helgen och den fortsätter idag med så ingen skola för mig inte. Fortfarande snuvig o täpp, samt har jag börjat få lite hosta. När jag stället mig upp så får jag ont i huvudet några sekunder vilket inte heller är så kul. Istället sitter jag vid datorn, lyssnar på lite musik samt kanske ska sätta mig och rita. Brukar rita när jag har tråkigt så aa. Har redan ritat en bild, en bild på ett kallblod, men sen fick jag slut på ideér så jag la det åt sidan. Har ju ridskola på måndagar och min mamma säger att det okej att vara där trots min förskylning, brukar ju som sakt bli sjukare i skolan så därför är jag inte där. Men vet inte riktigt än, får väll se sen under dagen. Ska ta det lugnt nu under dagen iallafall och hoppas på att jag orkar åka ikväll. Kommer nog vara hemma 1 eller 2 dagar till denna vecka just pgr av att när jag väl är sjuk blir det värre i skolan. Blir sjukare i skolan eftersom att luften går bara runt, det kommer ingen ny luft osv. Har för mig att det är så iallafall, min mamma berättade det för mig, iallafall något liknande. 


Under dagen kanske jag kan berätta vilken kamera som ska beställas. Min farsa ska till västerås och kolla lite samt prata med någon, kommer inte ihåg vem, men personen han ska prata med har varit fotograf så vi kanske får nå tips därifrån. Hoppas dock på att kameran jag vill ha blir kameran som vi ska köpa ;) 


Ska hitta på något att äta, är superhungrig. Och ja, jag har ätit frukost men den hjälpte ju inte så mycket.. 
// Jessika

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards