cupperponie

Alla inlägg den 3 augusti 2015

Av Cupper Ponie - 3 augusti 2015 19:00

Innan jobbet tömkördes Apasche. Blev lite mer krav denna gång men inte så mycket då jag vill låta bli bettet så mycket som möjligt så länge det är för stort. Slalom då och då på vägarna för att få han mer mjuk och böjbar. Väldigt positiv var han till arbetet och ville göra rätt istället för att jävlas. Efter han hade fått jobba ett tag jobbade vi sedan sista biten i skritt. Han blev riktigt fin i slutet, inte för kort och inte för lång, jobbade med hela kroppen etc. Durasell longerades. Lät han få jogga i olika tempon samt lät han rulla på i galoppen. Pigg och framåt i alla gångarter men lyssnade väldigt bra. I morgon longeras Apasche och Durasell tömkör eller så ska han få hoppa lite granna. 


Jobbade sedan till 4 då jag sedan skulle iväg till ridskolan. I slutet av tiden jag jobbade så drog min humör rakt ner till botten trots inget hade hänt. Skyndade mig hem efter jobbet, käkade, gick på toa och bytte om på typ 3 minuter. Sen iväg till ridskolan. Hände inte så mycket. Valde att rida barbacka då sadelgjorden var för kort aka fet ponny så jag kände inte för att krångla med det. Och eftersom att hästarna har varit på sommarbete så jobbade vi mest igenom de i alla gångarter utan krav, kände om något var konstigt etc. Är iallafall nöjd över det kravlösa passet. 


Tänkte träna efter ridskolan men det är rätt sent och jag har ingen lust att stressa. Ska istället äta och läsa innan läggdags. I morgon väntar mer jobb och jag hoppas på att humöret håller uppe hela dagen. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards