cupperponie

Alla inlägg den 14 augusti 2015

Av Cupper Ponie - 14 augusti 2015 16:42

                 

   

Sjävklart är detta bara några få bilder, har många fler i arkivet

Av Cupper Ponie - 14 augusti 2015 16:12

Det var några dagar sedan man loggade in här.. Hej! Tidsbrist och ingen lust till att blogga är anledningarna till att bloggen fick vara ouppdaterad de senaste dagarna. Men vad gör det? Istället har jag fullt med inspo som jag hoppas på att kunna göra inlägg av. Idag var det även sista jobbdagen, hallelulja! Blev inte så mycket jobb för min del då det inte fanns något att göra. Klippte gräset och sedan var jag klar. Tidigare i morse när hästarna fick röra på sig provade jag på något nytt. Provade att longera dom tillsammans. Gick riktigt dåligt i början men sen så blev det bara bättre och bättre. Ponnysarna blev svettiga men verkade nöjda. Passade även på att prova westernsadels på Durasell. Då ponnysarna har en westernsadel som typ aldrig används kände jag för att se hur han ser ut i sadeln. Sist jag såg han i den sadeln var han smällfet med 0 kondis och utan muskler, det var förra våren. Nu däremot ser han riktigt bra ut i den. Provade faktist att sitta på den. Väldigt skön sadel helt klart. Det var ett bra tag sedan jag satt i westernsadel, första gången jag satt i westernsadel tyckte jag att de var riktigt bekväma. Har samma åsikt idag, riktigt sköna sadlar utan tvekan. 


Om en stund blir det träning för min del. Blir en blandning mellan HIIT och Cardio. Valde att vila från träningen igår då jag inte riktigt var på toppenhumör. Även i onsdags så ville jag bara gråta över hur dåligt det gick över träningspasset. Blir nya tag idag i stället. 


Hästarnas ägare kom hem idag så när jag får möjlighet ska jag prata om Apasche förstora bett och sele. Har jag tur kanske vi kan börja sätta på vagnen också. Hur kul skulle inte det vara liksom. Har hoppats på att få börja köra ponnysarna nu när ägaren har kommit hem, hoppas fortfarande på det. Hoppas, hoppas, hoppas! 

 

Två randombilder från idag  

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards