cupperponie

Alla inlägg den 20 augusti 2015

Av Cupper Ponie - 20 augusti 2015 19:27

Det gick riktigt, riktigt dåligt. Tänkte springa längre, närmare en timme men det gick bara inte. Behövde springa hem några gånger för att gå på toa. Usch det var hemskt. Tror jag har fått en liten släng av så kallade ''sommarmage''. Fy, det var inte kul. Hade liksom fått värsta flowet men sen gick det inte mer så jag fick springa hem istället. Suck. Får ta nya tag i helgen helt enkelt.  

Av Cupper Ponie - 20 augusti 2015 17:00

Har kikat igenom Apasche och Duracells släckt en del. Väldigt intressant släckt. Höga poäng har föräldrarna och riktigt fina gångarter. Inte undra på att ponnysarna har så fina gångarter. Deras far har även varit travare, inte så förvånad då Apasche har en fantastisk trav men svårt med galopp. Även lite av Duracells poäng från utställningar har jag hittat. Tyvärr har jag inte hittat något om Apasche mer än hans släckt och uppfödare men jag ska leta vidare. Kikar även runt efter Duracells mor, har inte hittat nå bild, uppfödare etc om henne än så länge. 

 

Tycker det är riktigt kul med släcktforskning när det gäller hästar. Både intressant vilka som finns i släckten, vad släckten har gjort och hur det går för syskonen. Tyvärr verkar ponnysarnas far ha dött i år om jag har fattat rätt. Är inte säker dock då det har stått lite olika. Men om det nu är sant så blev han runt 26 år tror jag. 

 

Har funderat på att kontakta deras uppfödare också bara för skoj skull, liksom hur kul skulle det inte vara att få veta hur ponnysarna var när hon fortfarande ägde dom? Även fölisbilder på dom skruttisarna skulle aldrig fel. Tror även att en uppfödare gärna hade viljat veta hur det går med sina egna uppfödningar som de inte längre äger. Får väll se. 

 

Apasche verkar väldigt okänd av sig. Hittar endast information om honom på blåbasen men ingen annanstans. Även meriter är okända när det gäller hans del. Medans jag hittar massa information om Duracell, hur det har gått på utställningar etc. Kan det vara för att han är äldre än Duracell? Duracell är ju född 99 och Apasche är född 96, om nu detta stämmet vet jag inte. Enligt blåbasen är det iallafall så. Ska iallafall kikade vidare så får vi se vad man hittar. 

    

Av Cupper Ponie - 20 augusti 2015 16:26

Hästarna får vila idag då jag inte får skjuss till stallet. Hinner inte cykla heller ifall jag nu inte vill komma hem sent ikväll. Men det gör inget, hästarna behöver lugna dagar/veckor ibland också. Hela den här veckan har det faktist varit lugnt för hästarna. De vilade i måndags, i tisdags fick de busa i hagen och igår hann jag inte ut med hästarna då hovslagaren kom. Så de promenerades en kortis istället. I morgon slutar jag 14.00 så då tänkte jag cykla till stallet ganska så direkt, rider Duracell och tömkör Apasche. 


Har istället tränat en stund efter skolan. Om det blir svalare ute lite senare ikväll tar jag en springrunda. I morgon har jag även sovmorgon så då passar jag på med att ta en pw innan skolan. Känner mig även ganska så säker i skolan än så länge, tror jag är räddad i matte och kemi. Även nya idrottsläraren verkar riktigt bra. I helgen blir det hårdträning för ponnysarna efter en lugnt vecka. Kommer behövas för dom. Även jag tänkte träna lite mer än vanligt. Men mer om helgen kommer senare. 

 

Tänkte nu vänta tills det har blivit svalare ute så man kan komma ut på en löprunda. Vi hörs!

 

Förhoppningsvis hänger även kameran med i helgen

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards