cupperponie

Alla inlägg den 17 augusti 2015

Av Cupper Ponie - 17 augusti 2015 14:19

Är nu äntligen hemma och kan pusta ut efter första skoldagen för terminen. Har inte hänt så mycket men det har varit jobbigt av att bara komma in i lokalerna. Hämsk luft, varmt som satan, fick huvudvärk av att bara komma in där. Usch. Nu är jag hemma iallafall. Har nyligen käkat lite mellis och när det har smällt drar jag nog ut på en löprunda, dock blåser det en del ute, hm.. Får suga på den karamellen en stund. Runt halv 5 åker jag iväg till ridskolan, är nog hemma runt 7. 


I morgon ska vi spela brännboll på eftermiddagen som jag väldigt gärna skippar, vill inte spela alls. Tvinga mig kan de fan heller göra. Men i morgonbitti tänkte jag gå upp någon timme tidigare för att hinna med en pw innan skolan. Balsam för själen. Får se till att jag får i mig massa syre innan man blir inlåst i skolan ett tag. Slutar runt 14.30 i morgon ev tidigare om jag lyckas slippa brännbollen. Drar iallafall iväg till stallet efteråt, antingen cyklar eller åker bil.


En liten tanke inför höstterminen ploppade fram i mitt huvudet för några dagar sedan. Tanken låter riktigt bra och jag lyckas nog se till att det blir så också. På mornarna innan skolan tar jag en pw 30-60 minuter. Tycker att det låter riktigt bra som start på mornarna. Och sedan blir det självklart annan träning efter stallet. Låter perfekt i mitt huvud. 


Tror att denna termin blir ganska bra, dock besviken över schemat, komplicerat när det gäller kemi, fysik och biologi, korta raster och en del håltimmar. Måndagar och onsdagar har jag för mig kommer vara de jobbigaste dagarna för då slutar vi nästan 4. Har inte tiderna i huvudet. Men usch och fy. Men jag ska iallafall ge mitt bästa utan att jag ger för mycket då det är nu det gäller, gymnasieval och sådant grejs. Har förövrigt inte riktigt någon aning om vad jag vill gå för gymnasium, om jag ens vill gå på gymnsium. Men troligen blir det något hästgymnasium. Ska kika runt lite i helgen och se hur mycket poäng etc jag behöver.


Nog om skolan, får ont i huvudet av att bara tänka på skiten. Ska läsa runt på lite bloggar så hörs vi sen!

 

Av Cupper Ponie - 17 augusti 2015 06:52

Jahap.. Det var det sommarlovet. Skolan börjar idag och jag är inte ett dugg taggad. Har sett mitt schema och så som det ser ut slutar vi bra tider, dock har vi för mycket håltimmar och för korta raster. Istället för att ha massa håltimmar kan våra 5 minutersraster bli längre och vi kan sluta tidigare istället. Schemat är inte klart verkar det som då vi verkar inte ha någon matte. Fast jag är gärna utan matte. Hur som helst. Idag och i morgon har vi metorsdag. Slutar 14.00 idag och 14.30 i morgon innan skolan börjar på riktigt. På onsdagar kommer jag ha sovmorgon till halv 11 om inget ändras. Jaha ja okej det låter ju kul, eller inte. Hatar sovmornar, istället för att börja sent kan vi sluta tidigare. Aja, tycker iallafall att det ser ut som att schemaanläggarna har tänkt till liiite granna då vi inte har supermånga lektioner per dag som vi har haft tidigare. 

 

När jag har slutat sen idag tänkte jag träna innan ridskolan. Antingen inne eller en löprunda där ute. Det får vi se sen. Har en liten plan nu under hösten som jag är sjukt taggad på. Ev mer information om det senare. Nu måste jag på toa, sen fixa lite inför skolan. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards