cupperponie

Alla inlägg den 28 augusti 2015

Av Cupper Ponie - 28 augusti 2015 09:50

Är nästan back on track så i helgen kanske jag äntligen kan börja träna igen. Halsen är inte 100% än men 99% är den däremot. Kände dock att det skulle vara bäst att vara hemma när man ändå är så nära till att vara frisk så man inte blir dålig i skolan igen. Solen skiner ute efter två dagar med regn. Skulle dock vilja ha mer regn då det har varit kladdigt och för varmt ute ett bra tag nu. 


Hästarna longeras ikväll så de gör av med energi och sedan i helgen kör vi igång med tömkörning igen. Tänkte som sakt tömköra långa rundor i helgen vilket hästarna nog kommer tycka är kul. Ev på söndag ska de få köra två pass var. Först tömkörs de en lång runda och sedan ska de få hoppa. Vi får se vi hittar på. På måndag får de vila igen då jag ska till ridskolan. Hade helst viljat att de åtminstånde fick promeneras men aja, de får jobba på resten av dagarna nästa vecka ändå så. 


Så fort jag får chansen ska jag även fråga ägaren om det finns möjlighet att börja köra ponnysarna snart. Hon vill ju som sakt vara med de första gångerna för att se att inget händer, vilket är fullt förståndligt. Men hon har fullt upp med annat så hon hinner inte så ofta. Ska iallafall snacka med henne så får vi se. 


Hur som helst, det är fredag och hade jag vart i skolan hela veckan hade jag nog längtat efter denna dag. Men jag har varit sjuk nästan hela veckan så det är liksom no big deal. Lite naturgodis ska jag iallafall köpa som nästan varje fredag. Annars händer inget speciellt. Kanske tar en promenad sen om jag känner för det. Vi hörs!

 

Kanske tar med kameran i helgen, skulle ju behövas lite nya bilder på ponnysarna

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards