cupperponie

Alla inlägg den 1 april 2015

Av Cupper Ponie - 1 april 2015 09:30

★ Hålla en bra uppdatering. Både hästinlägg och träningsinlägg ska vara fylld på bloggen innan April är slut. Och så klart får ni så himla gärna komma med förslag på inlägg, vad vill just ni läsa om? Ibland kommer det så klart vara sådanna dagar som tiden inte finns men jag ska försöka prioritera så bra som möjligt. 


★ Kämpa igenom det sista resterna. Har bara nå enstaka rester i skolan från 7:an. Jag vet vad jag ska göra och nu gäller det att fixa allting. Då jag ska ta bort fysik och kemi, hoppas på så fort som möjligt, kommer jag även ha mer möjlighet att jobba med rester i skolan. Jag vet att jag kommer ha fixat allt innan månaden är slut. Så länge jag har en bra inställning kommer det bli så.


★ Löprunda 1 gång i veckan. Nu när vi har kommit in i våren så kommer jag ha mer möjlighet att komma ut och springa. Antingen själv eller med ponnysarna. Ett måste!


★ Ha ännu roligare i stallet. Under vintern är jag sjukt deppig men nu är det vår. Jag och hästarna ska ha otroligt kul, perfekt start på våren. Vårat band blir även starkare av det. Innan månaden är slut ska våran relation ha blivit starkare och vi kommer ha super skoj varje dag. Nu gäller det bara att vädret kan hålla sig soligt, annars blir vi alla tre deppiga. 

 

Av Cupper Ponie - 1 april 2015 07:45

Det är första April, någon som ska skämta en massa idag tro? Funderar på att komma på något skämt men det får ju så klart vara lite realistiskt så klart. Kan ju inte direkt säga till min mamma att jag är gravid, för hon vet att jag hatar barn och skulle aldrig låta mig bli gravid. Så ja ni fattar, realistiskt måste det vara. Nog om det! Solen skiner ute, får vi se om den fortsätter skina eller om det börjar regna istället. Ska om en stund träna. Runt lunch tar jag cykeln till stallet. Ska bli sååå kul då ponnysarna ska med till Arboga igen. Vet dock inte om jag ska våga prova att ta med båda samtidigt. Är lite osäker på det då det blir lite svårare så. Men det blir lättare för mig att orka hehe. Äsch, annars får någon hämta mig från stallet ifall mina ben blir spagetti. 


Ska fortsätta kolla runt på bloggar. Sen åker träningskläderna på, vi hörs!

 

Superponnii, btw så är han väldigt framåtlutad då i vattenpölen är det en liten nerförsbacke

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards