cupperponie

Alla inlägg den 18 april 2015

Av Cupper Ponie - 18 april 2015 18:54

 

Av Cupper Ponie - 18 april 2015 17:05

Hej på er! Har nu efter några timmars plugg äntligen blivit färdig. Sjukt trött nu. Orkar knappt leva. Tänkte ta en löprunda men solen bara försvann poff väck och vinden börjar bli värre än vad den redan är. Så det får bli vila idag. I morgon blir det istället löprunda innan stallet och sedan HIIT + yoga runt kvällen. Samt plugga en massa matte. 


I stallet idag blev det mest bara mys. Red Durasell en stund och promenerade lite i skogen med Apasche. Sen rykte jag av en del av deras päls och avslutade med mys i ligghallen. Kvalitéstid <3 I morgon tänkte jag ta kameran med till stallet. Får se hur det blir med det. Synd man inte har en kompis som är bra på att fota. Skulle vilja ha nya bilder på mig och ponnysarna juu. Får se vad jag lyckas få tag på. Annars får morsan lära sig att använda mig kamera. Punkt slut. Hm..Brorsan skulle nog kunna lära sig ju. 


Hamstern fick lite nya grejer idag också. Hittills verkar hon nöjd. Får hon lite nytt att hålla koll på. Hon tuggar väldigt mycket just nu pga tänderna som kliar på henne. Hon är ju trotsallt fortfarande bebis. 


Känner att bloggen har stått stilla så långt denna månad denna har gått. Super tråkigt men saker har kommit emellan. Ska försöka få till det bättre med tid. Vill dock ha nya bilder till bloggen på både mig och ponnysarna. Men HUR? Klona mig själv kanske?

 

Av Cupper Ponie - 18 april 2015 08:10

Har precis beställt nya leggings. Får vi se när de kommer, ofc får ni bättre bilder sen! Ni kan köpa dessa leggings HÄR 

 

Lite sneakpeak på dom får ni iallafall. 

Av Cupper Ponie - 18 april 2015 07:28

God morgon på er! Tänkte ta sovmorgon idag men vaknade fortfarande klockan 7. Så bra är jag på att ta sovmorgon. Redan sedan i torsdags så har jag varit trött i kroppen. Igår var jag nära på att stanna hemma. Av att bara tänka på skolan fick mig att vilja somna samt fick ont i magen. Men jag kände att det är bäst att jag drar trots allt. Senare mot kvällen höll jag på att somna några timmar för tidigt. Hur som helst. Denna helg blir lugn. Det blir lugnt i stallet, hemma och det blir lugna träningspass. 


Ska iväg till djuraffären för att köpa lite grejer till hamstern. Samt kvarg ska köpas på coop. Efter det åker jag till stallet. Tar en ridtur på Durasell, nog bara skritt. Promenad med Apasche. Kanske långpromenad eller något sådant. Senare under dagen ska jag hinna med att ta en springrunda i skogen. Har massa plugg också så jag kommer ha fullt upp. 


I morgon vet jag inte riktigt vad som ska göras mer än att plugga. Kanske blir en långpromenad med ponnysarna, tänkte utforska lite. Träningen vet jag inte vad jag ska göra. Antingen cardio, HIIT eller yoga. 


Vet inte riktigt hur uppdateringen kommer vara denna helg pgr av allt pluggande. Men ni vet nu varför iallafall.

    

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards