cupperponie

Alla inlägg den 24 april 2015

Av Cupper Ponie - 24 april 2015 18:11

Var så taggad på fredag men den här febern tog kol på mig. Har ont i huvudet, vill bara sova, orkar ingenting. Fy fan säger jag bara. Har mestadels legat i sängen hela dagen. Ska snart palla mig upp ur sängen för att köpa lite naturgodis. Hoppas det hjälper att få komma ut en stund. Får ta nya tag i morgon istället. Stallet, träning och plugg. Orkar ingenting idag. Fy fan säger jag bara. Har skrivit lite tidsinställda iallafall, sen orkade inte jag nå mer. Har fler som ska skrivas men orken finns inte just nu. Får skriva de i helgen istället. 


Tror inte det kommer upp nå mer inlägg idag, mår sjukt dåligt just nu. Så vi hörs i morgon!

 

Av Cupper Ponie - 24 april 2015 13:02

Inte alltid lika fin på alla bilder. Tur han är söt ;)

 

Av Cupper Ponie - 24 april 2015 10:40

Orkade bara med första lektionen, sen brast det helt. Är sjukt seg och trött i kroppen. Varm som bara den också. Chansar på feber. Så efter första lektionen drog jag hem. Bättre att jag vilar känner jag. Om jag blir bättre tränar jag senare idag. Ev hinner med en springrunda före/efter stallet också. Vet inte när jag kommer iväg till stallet då mamma slutar 12. Antingen direkt efter eller senare. Känner mig bättre i kroppen av att bara lägga mig ner och göra ingenting. Dock blir jag rastlös men så får det bli ibland. 


Ska fixa någon mumsig lunch om en stund, sen får vi se vad nästa grej är. Kanske sover en stund, inte direkt något normalt när det gäller mig, men det skulle vara ganska skönt o bara slumra en stund. 

Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 24 april 2015 06:49

It's FRIDAY! Superlättad för jag börjar tappa orken för denna vecka. Nästa vecka blir det lättare så då kan jag ge gärnet måndag till onsdag. För på torsdag och fredag är det ingen skola. Whop whop. Idag ska jag försöka dra mig till skolan hur trött jag än är. Det jobbiga är ju dock att det känns som att jag har feber. Tempen funkar ju inte heller så det är ju bara för drygt. Får väll se hur jag gör. Drar till skolan och så får vi se om jag går hem eller ej. I helgen tänkte jag bjuda på lite nyttiga recept. Har även ett recept jag ska prova först. 


Idag blir det promenad med ponnysarna. Tänkte ta en promenad till kyrkan och längre bort ifrån. Efter det blir det träning för mig. Styrketräning och så ska rumpan få jobba. Men idag ska jag inte ha bråttom. Stallet får ta sin tid, träningen får ta sin tid. Ingen skola i morgon så det är lugnt. Så ikväll blir det chill. Skolarbeten får vänta. Behöver denna fredag efter allt hårt arbete. Denna vecka har jag gjort två gamla prov. En i onsdags och en igår. Vet ni hur länge jag pluggade på dom proven? Pluggade nästan hela tisdagen till onsdagens prov. Till gårdagens prov pluggade jag kanske 1h innan jag somnade på onsdagen. Trodde aldrig att jag skulle kunna lära mig något så fort. Men jag är nöjd som fan. 


Har nu hela helgen på mig att plugga till provet jag tänkte göra på måndag. Novellen ska lämnas in i helgen också. Vad finns kvar då? Jo en klimatuppgift. Men den uppgiften ska jag ta med läraren på måndag. Sen är jag klar med allt gammalt, gash vad lycklig jag är. Tänkte inte skriva allt för mycket om detta. Istället kommer ett inlägg om detta längre fram. 


I helgen är det tänkt att en del inlägg kommer fixas, åsiktsinlägg etc. Så stay tuned för jag är så taggad på bloggen just nu. Och det kommer ni se!

Då kör vi fredagen innan helg. Let's do it!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards