cupperponie

Alla inlägg den 16 april 2015

Av Cupper Ponie - 16 april 2015 20:06

Torsdagen börjar dra sig mot sitt slut och fredag närmar sig. Har hunnit med skolan, stallet och träning. Skolan gick helt okej. Är sjukt trött på en person i min klass bara. Bryr mig inte så mycket men ibland blir jag bara trött och fattar noll vad hon håller på med. Suck. I stallet blev det en promenad och trickträning. Trots rejäl vind så gick det helt okej. Avslutade med att låta hästarna hoppa litet hinder. Händer så sällan så därför passar jag på. Apasche var super duktig men Durasell var däremot lite halvdan. Först gick det super. Han har börjat få upp stegen vilket är super. Men i slutet gick det bara skit. Hoppade knappt och rev hela tiden. Efter mycket om och men mellan oss två hoppade han äntligen över utan några problem. Och där avslutade vi. Passade sedan på att rycka av massa päls på dom. Ska köra ganska rejäl omgång i helgen så skiten trillar av någon gång. Hemma blev det hårdträning. Gick toppen. That's it. 


Resten av denna torsdag ska spenderas med hamstern, ev även framför en film om det finns någon bra. Tagga fredag i morgon. Har en känsla av att morgondagen kommer vara grym! Vi hörs!

    

Av Cupper Ponie - 16 april 2015 11:50

Hej på er! Är på lektion just nu men kunde inte låta bli att logga in här. Datorn stör mig så ljusstyrkan ändrar sig hela tiden. HÅLL DIG STILL. Slutar om ca 3 h, känns som en evighet dock. Har käkat en del fika idag, whopsi. En kompis fyller år så vi har firat i skolan en del. Men hur ofta fikar man liksom? Tog inte så mycket ändå så. När jag har slutat åker jag till stallet. Vårväder ute just nu så vi får se vad jag hittar på. Tror det blir en promenad, trickträning och bus i hagen. Låter som en bra plan. Efter stallet blir det dags att bli av med allt onyttigt från dagen. Hårdträning står på schemat.


I morgon kommer jag kanske inte iväg till stallet, gör inte så mycket ändå så. Skönt för hästarna att få vila lite. För mig blir det isåfall plugg och träning. Ska försöka skriva en del inlägg i morgon om stallet blir inställd. 


Lektionen slutar snart så vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards