cupperponie

Alla inlägg den 22 april 2015

Av Cupper Ponie - 22 april 2015 19:05

Har fått massa blåsor på fötterna så det knappt går att gå. Pga detta blir det ingen träning, måste vila tassarna. Fett besviken, jag som var taggad på träning. Men när jag ändå tänker på det gör det inte så mycket. För i morgon blir det en löprunda innan skolan, alltså måste jag upp ca 1h tidigare. Sen efter mötet med rektorn har jag hur mycket tid som helst att träna. Då jag inte hinner med stallet blir det så. Istället ligger jag i sängen och pluggar resten av denna kväll. Godkänd på omprovet jag gjorde idag, tänkte göra ett prov till i morgon. Om jag är säker på allt så klart. Annars fixar jag det provet på måndag, sen har jag bara ett prov kvar. Och det provet fixar jag nästa vecka. Whoho. Snart klar med alla rester. 


När jag kom hem från skolan idag låg mina leggings på bordet. Dock bara två av dom, de andra två kommer längre fram. Gaash. Så taggad på att få använda dessa. Bilder på dom får ni nog i morgon om ni har tur. Har lite andra bilder som jag tänkte lägga upp sen, idag eller i morgon. Det får vi se. 


Måste fortsätta plugga till provet. Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 22 april 2015 12:00

 

•Lean on- Major Lazer

•Heroes- Alesso, Tove Lo

•Firestone- Kygo

•Stay the night- James Blunt

•Bonfire Heart- James Blunt

Av Cupper Ponie - 22 april 2015 07:07

God morgon! Vaknade klockan 6 men kände mig inte helt pigg. Så därför skippade jag löprundan och tar den i morgon istället. Låg i sängen en stund och sedan fixade jag en supergod smoothie. Hallon och annanas med vaniljyogurt som bas. Hoppas på en ny mixer snart bara så det går fortare att mixa hehe. Har läst igenom till provet och känner mig 100% säker. Hoppas det synns på provet också. 


Har inte lika ont i nacken heller vilket är super skönt. Lite smärta finns det fortfarande men ytterst lite. Slutar 4 idag, sista lektionen är matte. Ev fika på matten men jag kommer nog avstå. Känner inte att jag behöver fika ännu en gång. Istället tar jag med mig frukt och bär, det passar mig väldigt bra. Efter stallet blir det som sakt trickträning och tömkörning. Får se hur lång tid det tar. Vill inte köra allt får långa pass nu när det är så varmt och de har massa päls. Men hästarna verkar ändå klara det väldigt bra. Beroende på hur länge jag är borta blir det träning efter. Tänkte träna armar men jag känner mig inte helt 100 i armen efter jag sträckte mig så det blir nog cardio, HIIT eller liknande istället. 


Bilderna jag tog igår kommer upp i kväll eller i morgon, måste hinna lägga in de i datorn bara. Nu kör vi denna onsdag, snart helg igen. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards