cupperponie

Alla inlägg den 13 april 2015

Av Cupper Ponie - 13 april 2015 19:33

Mina favvostrumpor på samt myskläder= Chill. Istället för ridning blev vi överraskade över att tydligen skulle vi tömköra. Lite tråkigt tyvärr då jag var taggad på att rida och för att jag redan vet hur man tömkör. Aja, får rida Durasell en stund i morgon istället. Stannade sedan på coop för att handla. Såg att de hade kommit in med kvarg med smak utan tillsatt socker. SÅÅ lycklig, ville bara skrika av glädje i affären. Tog hallonsmak och direkt när jag kom hem smakade jag. Kommer inte vara sista gången jag köper den kan jag säga. Dock är ju kvarg väldigt tjockt så det blir lite annat att äta, inte riktigt något jag skulle vilja äta varje dag direkt. Men någon gång ibland skulle kunna funka iallafall.


Resten av denna kväll lyssnar jag på musik och käkar lite tacoships. I morgon ska vi förhoppningsvis ha fyspass på idrotten. Några killar i klassen ska få ha egen lektion så de har bestämt att köra fys. Tydligen ska det vara ett mördarpass. Vi får väll se om det är sant. Jag, någon enstaka tjej till och nästan alla killar i klassen är ju vältränade. Resten av bunten tränar inte alls eller så tränar lite granna. Dock vad jag själv har sett är de väldigt oseriösa tyvärr. Hur som helst! Music on, world of. Vi hörs!

 

Favvisstrumporna

Av Cupper Ponie - 13 april 2015 15:40

Blev en tur på ca 30 minuter. Sprang hela vägen så då räkte det med 30 minuter. Nu blir det chill innan stallet!

 

Av Cupper Ponie - 13 april 2015 07:33

Efter en helg som har varit helt okej så börjar skolan och rutinerna igen. Har precis ätit min frukost. Blev stekt äggvita, surdegsbröd och ett päron. Inte så komplicerat men gott. Känner inte mig så stressad som jag alltid gör varje morgon konstigt nog. Såg ett program igår som handlade om bloggare och vilket arbete de gör. Blev så taggad på att blogga så det är väll det, bloggen får ta sin tid helt enkelt. Nog om det. Slutar 3 idag. Direkt cyklar jag hem, äter nå lätt och sedan springer en runda. På nästan 1 h tänkte jag. Så är jag hemma till halv 5. Byter om och åker till ridskolan. Dressyr står på schemat. Tror jag tänker rida barbacka idag. 


Så ser min dag ut idag. Ska strax borsta tänderna då lite päron har fastnat mellan tänderna. Ganska typiskt mig då jag har massa öglor som skräp kan sätta sig. Vill ha tandställning nu men först måste alla tänder tappas och växa ut. 


Hoppas ni får en grym måndag! Vi hörs.

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards