cupperponie

Alla inlägg den 9 april 2015

Av Cupper Ponie - 9 april 2015 19:31

Stannade hemma från skolan idag då jag inte kände mig helt 100. Har även svenskatest i morgon som jag verkligen behövde plugga till. Så jag startade morgonen med en god frukost och ett träningspass. Behövde verkligen bli av med massa vätska så det fick bli rätt så hårt. Efter en dusch blev det plugg. Kan inte allt men kan hälften ungefär. Runt 4 tiden åkte jag till stallet i det fina vårvädret. Tragiskt att det blåser så mycket bara. Red en kortis på Durasell. Lät att sträcka ut sig i traven en del, mycket tempoväxlingar. Avslutade sedan med att trava på långa tyglar. Behövde inte ens hålla i, han var superduktig! Skrittade sedan av så klart. Apasche tricktränade jag en stund. Busade runt lite och hade allmänt skoj. Han bockade och slängde med huvudet som han alltid gör när han är glad. Durasell blev avis så jag tricktränade honom en stund också. Avslutade sedan med gos i hagen samt så lät jag de springa av sig. Durasell hade skitkul. Massa glädjeskutt. Synd man inte fick någonting på film. Han hoppade och snurrade runt i luften. Riktigt kul att se. Apasche raceade som vanligt. 


Nu ska jag bli förhörd till testet i morgon. Så dålig min lärare är på att förklara förväntar jag mig inte så toppenbetyg direkt. Hörs i morgon!

   

Av Cupper Ponie - 9 april 2015 08:36

Outfits

 

Har fått en viss kärlek för leggings just nu. Mönstrade legging och en matchande tröja till är perfa. Gillar tröjor som hänger lite lätt. Nu när sommaren kommer vill jag ha magtröjor omg. Ett par färgade skor till= outfit complete


Låtar

 

This=Love, chocolate, style med mera med flera. Älskar verkligen musik. Har en stor kärlek för This=Love av the script just nu. Är lite mer för ''äldre'' låtar än de nya. Dagens musik är ingenting i min smak.


Resemål

 

Är inte så mycket för att resa tyvärr. Stannar gärna här i sverige. Det längsta jag vill åka just nu är till skåne haha. Men däremot skulle jag vilja åka till London igen. Fantastiskt kul var det där.


Bloggar

 

Jossanamigo Linn Olsson Divorce Your horse är tre bloggar jag gillar lite extra. Allt från bra bilder till roliga inlägg. Bloggar som passar mig i smaken helt enkelt.


Saker

 


Just nu älskar jag verkligen min kamera + objektiv, dator och mobil bl.a Har haft mina stunder med datorn dock men trots det är jag glad att jag har den. Obs, mobilen på bilden är inte i samma färg som min är. Nu när sommaren är nära också har jag en längtan till att ha shorts på sig. Längtar! Frukt och bär får vi så klart inte glömma heller. Bara för gott.

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards