cupperponie

Alla inlägg den 4 juni 2015

Av Cupper Ponie - 4 juni 2015 15:13

Först simning 1000 meter, klarade det på 30 minuter. Lärarna var till och med förvånade då jag är typ den kortaste av alla i gruppen. Brukar köra 1000 meter på 30 minuter iallafall så ja. Längre fram kanske det går på 25 minuter? Vad vet jag. Sen skulle vi springa ca 8 kilometer. Gick superbra ungefär halva vägen men sen fick jag en flugjävel i ögat, ont i huvudet och underlaget sög. Är inte så mycket för att springa på grus och stenar. Men jag klarade det på ca 2 timmar iallafall. Bra början iallafall. Cyklade sedan hem för att byta cykel och kläder. Så var det dags för att cykla 3 mil. Gick superbra förutom vägen tillbaka. Där fick man en del motvind som inte alls var så rolig. Hoppade av cykeln nå enstaka gånger för att det gick verkligen inte att komma fram. Hade ingen tid för att krångla heller. Detta tog 1h 25 minuter. Shit säger jag bara. Trodde att jag skulle bli försenad till tandläkaren haha. Men gasade hem och åkte direkt till tandläkaren.


Nu är jag mer eller mindre död. Ska vila en stund innan jag åker till stallet. Blir nog mest bara mys och bus idag. Är så trött så jag håller på att stendö. I morgon är det då kondition och styrka, let's die a little bit more. Kommer däremot sova jävla bra inatt, precis vad som behövs för att orka med morgondagen. 


Sjukt nöjd och stolt över att jag faktist klarade detta. Är inte så van med att cykla och springa långt men i did it. Nu vila, sen väntar stallet. Vi hörs!

  

Min katt borde också röra på sig så fet hon är.. Men mig lyssnar hon aldrig på

Av Cupper Ponie - 4 juni 2015 06:20

Nu är torsdagen här och äntligen börjar det synas att det är juni. Lite lätt morgonsol, lugnare vind och ca 12 grader så här på morgonen. Hoppas solen håller sig kvar hela dagen och att vinden är lugn. Ska snart upp ur sängen för att käka frukost innan jag drar till badet. Ska simma 1000 m, alltså 20 varv. Brukar simma runt 20 varv när jag är på badet så inget nytt på himlen direkt. Sen ska vi ut och springa ca 7 km. Kommer nog gå ganska trögt då simmningen inte är bra att ha först. Hade jag fått bestämma hade vi avslutat med simmning. 


Längtar tills jag ska till tandläkaren idag. Vill få ordning på tanden, hoppas det finns något man kan göra åt det också. Annars blir jag sur. Stallet blir det sen iallafall. Tror båda får tömköras. De får defenetivt jobba hårdare idag än vad de gjorde igår. Vill att svettet ska rinna ;)


Ska nu kolla vidare på bloggar innan badet. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards