cupperponie

Alla inlägg den 15 juni 2015

Av Cupper Ponie - 15 juni 2015 11:00

..Jag blir trött.. Byggnaden jag bor i är det väldigt lugnt, förutom när de ovanför har fest vissa helger men det är en annan sak. Men några meter här i från där det finns en annan byggnad är det inte minsta lugnt. Hur vet jag det? Jo man kan höra dom väldigt väl. Barn som skriker, spelar fotboll mot väggar, tak och balkonger. När man åker förbi där som jag gör dagligen är man nära på att köra på en unge varje gång. För de är mitt ute på vägen och har noll respekt. Tidigare i år så va dessa barn här på våran gård. De får vara här men det är jobbigt. De skriker, hoppar i ruschekanan, spelar fotboll etc. Det har hänt tidigare att skitungarna har skjutit bollen mot fönster och balkonger, med flit. Tro mig, jag ser allt. 


Jag går och lägger mig runt 9, är då ingen nattuggla, speciellt när jag antingen har jobb eller skola dagen efter. De där snorungarna är antingen utanför våran lägenhet eller hemma hos sig och skriker. Har hänt att mamma har fått säga till dom att dra om de inte kan hålla tyst. Respekten, var är respekten? Dessa snorungar har även jagat en katt en gång, ser jag det igen då jävlar säger jag bara, rak höger! Min katt är livrädd, inte bara för att hon är feg av sig utan även för att hon klarar inte av all rörelse och ljud. Det är synd om henne om jag får säga det själv. Hon går sällan ut för att de där snorungarna stör. Jag förstår henne. 


Någon dag kommer någon köra på en unge och jag kommer inte tycka synd om dom. Det är dock tragiskt att barnen ska drabbas när föräldrarna inte uppfostrar sina barn. Kan även säga så här att jag ser många barn idag som är ouppfostrade. Inte så konstigt att jag hatar barn. Tragiskt att en del inte vet skillnad på uppfostran och aga... Snälla, uppfostra era barn, om ni inte kan, skaffa inte barn.


Obs, vill tillägga att jag drar inte alla föräldrar över en kant om ni tror det, blir bara trött på ouppfostrade barn. Jag må vara 15(i vinter) men jag är inte dum i huvudet.

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards