cupperponie

Alla inlägg den 21 juni 2015

Av Cupper Ponie - 21 juni 2015 17:37

Cyklade till stallet idag. Ska försöka göra det oftare nu när jag har tid. Har dock ett litet ''problem'' hemma som jag hoppas på att kunna lösas idag. Så solen har skiner av och till och vinden är väldigt stilla så det är rätt bra väder ute. Hur som helst fick Durasell göra samma sak som Apasche gjorde igår. Gick riktigt bra, han förstog väldigt bra vad han skulle göra. Fyfan vad snygg han var under tiden han travade också. Wow säger jag bara. Synd han inte är hingst skulle jag vilja säga. Försökte filma men den blev ganska misslyckad tyvärr. Svettig och anfådd blev han också vilket var bra, så han fick upp flåset en del. Höll på kanske 20-30 minuter bara, inte helt säker. Men det räckte. När vi skrittade hem igen följde jävla bromsar med en lång bit. Jag får damp på skiten. Usch säger jag bara. 


Apasche tänkte jag tömköra men pga av såret fick jag skippa utrustningen, alltså hade vi bara tömmar och träns på. Tog en kort och enkel runda i skritt och trav. Efter gårdagens jobb för honoms del skulle det passa bra med att han bara får upp flåset lite lätt. Fick även ännu mer beröm över mitt jobb med hästarna när jag tömkörde. Otroligt kul att höra det. ''Du gör ett otroligt bra jobb med dom'' ''De har mycket bättre nu än vad de hade tidigare'' ''Vilket fantastiskt arbete du gör'' Det är några av de vanligaste grejerna jag brukar få höra. Ja jag är bara glad att få ge dessa hästar en andra chans. 


Cyklade sedan hem och chillade någon timme. Det är riktigt fuktigt i luften just nu så det var väldigt jobbigt att vara ute. Körde sedan två timmars träningspass, 1,5 h med bara träning och 30 min med bara stretching. Ska snart sätta på mig träningskläder igen för att ta en lång promenad innan jag går och lägger mig. Kommer ha väldigt lätt att sova efteråt skulle jag nog kunna tro. 


I morgon är det jobb igen och efter det rids Durasell och Apasche får troligen hänga med. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards