cupperponie

Alla inlägg den 12 juni 2015

Av Cupper Ponie - 12 juni 2015 19:09

Har nog inte ätit tacos på några år nu. Men idag blev det tacos. Tacoskal med advocado, tomat, paprika, broccoli och vitkål, samt tacoships vid sidan om. Mums! Käkar detta samtidigt som jag tittar på en skräckfilm, It follows. Hittills är den rätt så spännande. Ska fortsätta titta, så hörs vi i morgon igen!

 

Av Cupper Ponie - 12 juni 2015 11:12

Nu har jag sommarlov! Ska dra till farsan och fika en kortis vid kl 1. Sen drar jag till stallet. Ska ha solkräm på mig idag så jag inte bränner mig ännu mer. Så.. Mitt sommarlov, hur kommer det se ut? Undrar jag också. Men det jag vet är att jag ska

•Sommarjobba 

Tror nog ni har märkt det rätt bra nu ;)

•Vara i stallet varje dag 

Ofc, vad annars?

•Till Stockholm

Yes, ska till min hemstad över en dag. Inte planerat när men det vi kommer göra är att kanske shoppa, fika, ja bara strosa runt.

•Skåne

Inte planerat än men i slutet av Juli åker jag bort några dagar. 

•Träna

Vad annars liksom


Självklart kommer mer hända men ingenting jag vet om ännu. Tar bara som det blir. Om jag kommer var med några kompisar? Räknas hästar? Är aldrig med kompisar på fritiden, är för upptagen med hästar. Kameran kommer nog få följa med en del när jag åker iväg till ställen också så ni inte bara får bilder på hästarna. 


Räkna med att uppdateringen kommer vara upp och ner i sommar just pga sommarjobbet. Men jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Ska kolla vidare på bloggar, facebook, youtube etc. Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 12 juni 2015 06:27

Idag är det äntligen dagen jag har väntat på ett långt tag. Skolavslutning. Vilket betyder att efter ca 10:30 får jag sommarlov. Kl 9 samlas klassen i vårat klassrum, får våra betyg och sedan går till kyrkan. Ska försöka vara nöjd över mina betyg men just nu så orkar jag knappt bry mig över mina betyg. Att vi ska dra till kyrkan också är totalt onödigt enligt mig, en gammal tradition som många skiter i. Hur som helst. Efter vi har slutat drar jag hem en stund innan jag drar till farsan och fikar. Tänkte inte vara långrandig direkt. Så fort jag har fikat klart drar jag hem, byter om och far sedan till stallet. Bloggen har fått stå tom en del denna vecka pga långa dagar i stallet. Har inte kommit hem förens mellan 5 och 7, direkt när jag har kommit hem har jag haft annat viktigt för mig. Så kommer det nog bli en lång tid fram över. Men så fort jag får chansen loggar jag in här. 


Min bränna har bara blivit värre. Igår kom jag hem från stallet, knall röd där sportbh:n inte har suttit. Kommer typ va skitfin på solavslutningen eller vadå? Är fett cool så ja. 


Hästarna mår också bra, fossarna blev verkade igår så nu är de fina igen. Kameran följde med så lite nya bilder finns men jag ska lägga in dom i min dator så fort jag hinner. Tycker det är skitkul att fota men det är inte så kul att fota samma saker hela tiden. Har några kompisar med häst, kanske ska fråga om jag får fota deras hästar? Vi får se hur jag gör. Hur som helst, igår fick Apasche hoppa lite och Durasell longerades. Båda verkade nöjda, och svettiga för den delen. Igår var det riktigt sommarväder, hoppas det håller sig idag också. Dock är det sjukt drygt med alla flugor som sätter sig på hästarna. Usch, tycker synd om dom. Tur de har en ligghall som de kan gå in i när som helst, för där är det både svalare och nästan flugfritt. 


Nu börjar det bli dags att fixa i ordning till skolavslutningen. Men först läsa bloggar ofc. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards