cupperponie

Alla inlägg den 18 juni 2015

Av Cupper Ponie - 18 juni 2015 19:44

Onsdag morgon, runt halv 9 cyklade jag iväg till stallet. Fint väder och knappt någon vind. Durasell låg vid ligghallen och sov medans Apasche vaktade. Så det blev lite myspys en stund. Så härligt att ponnysarna litar på mig och trivs med mig så de kan fortsätta ligga ner trots jag kommer. Runt 10 blev det jobbdags. Höll på till ca 3 tiden. Grått och trist var det helt plötsligt ute. Sommaren bara försvann? Hur som helst så red jag Durasell en stund i skogen. Klättrade runt lite i skritt och trav en stund vilket han behövde. Apasche longerades en stund så fick han busa av sig iallafall. Regnet kom sen också så morsan körde hem mig så jag slapp cykla. Hemma tränade jag ett tag, mage stog på schemat. Efter det passet så såg jag mig själv i spegeln och kände bara wow, min kropp.. Jag är imponerad. För lite mer än ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle vara nöjd över min kropp på just det sättet. Jag mår toppen och börjar hitta mig själv väldigt bra, tack vare träningen. 

 

Torsdag är det idag ja. Solen har inte synts till på hela dagen vilket verkligen suger. Vaknade flera gånger under natten pga katten som var helt galen typ. Mjau hit och dit, hoppade upp i sängen flera gånger osv osv. Suck. Dödstrött när jag vaknade. Fixade god frukost och tittade på serie innan jag åkte till stallet vid 9. Pussade på hästarna ett tag innan jobbet. Höll på tills 4 ungefär. Tänkte motionera hästarna men det ösregnade ute så det skippade jag. Käkade lite frusna hallon som inte längre var frusna samtidit som jag gosade med hästarna. När jag kom hem käkade jag lite mellis, lät det smällta och sedan tränade ben och rumpa. Gick toppen. Har ganska nyligen kommit ut från duschen och har precis startat en film. Så kommer resten av min kväll se ut. Nu blir det långhelg.


Är ledig i morgon så då ska bara hästarna motioneras. Båda tömkörs ett tag, så blir det nog hela helgen. Ska lägga lite mer tid på bloggen också men ingen stress direkt. Ska fortsätta titta på filmen så hörs vi i morgon!

 

Av Cupper Ponie - 18 juni 2015 19:38

De senaste två dagarna har det varit väldigt stressigt för mig. Därför har det fått vara tomt en del här. Men så fort jag hinner ikväll, då kommer jag tillbaka. Nu väntas långhelg så då kan jag nog pusta ut en del också.  

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards