cupperponie

Alla inlägg den 8 juni 2015

Av Cupper Ponie - 8 juni 2015 19:03

Har precis kommit hem från ridskolan. Sitter i min säng med en skål bredvid mig som innehåller melon, äpple och frusna hallon. Mums. Så vi börjar väll med hur min måndag har varit. Så skolan började halv 9 och ingen visste varken vad ville skulle göra eller var vi skulle vara. Typ alla elever på skolan gick runt och letade efter en lärare. Helt plötsligt blev skolan en stor hönsgård ungefär. Till slut kom alla lärare så kollade vi runt i grupper för att kolla vad varje temagrupp har gjort under temaveckan. That's pretty much it. Skulle ha tittat på en fotbollsmatch från klockan 1 till 3 men jag drog hem istället. Satt sedan hemma tills klockan stog på halv 5. Drog då iväg till ridskolan för att köra sista lektionen för denna termin.


Vi hade bestämt att köra gymkana. Var väldigt kul helt klart. Dock förlorade mitt lag men vafan, allt handlar inte om att vinna. Troligen är nu inte jag tillbaka till ridskolan förens 3 Augusti då höstterminen startar då. Det var min måndag iallafall. 


I morgon då? Jo, då börjar jag kl 9. Så ska vi ha mentorstid en stund och sedan är det tävling. Alla klasser tävlar mot varandra. Ska bli spännande och se hur det kommer gå. Ingen aning när vi slutar med innan 3 har jag för mig. Drar då hem, byter om och åker sedan direkt till stallet. Tömkör Durasell och Apasche, ska ev snacka om sommarjobbet i morgon också. Sen blir det träning efter stallet. 


Så ser morgondagen ut. Hoppas på bra väder resten av veckan då vädret idag har varit ganska höstigt. Vll ha sommar nu. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards