cupperponie

Alla inlägg den 16 juni 2015

Av Cupper Ponie - 16 juni 2015 18:12

Istället för att träna ben, rumpa, mage och rygg blir det istället vila. Kroppen säger att jag måste vila idag och jag lyssnar på den. I morgon tar jag istället igen magdelen jag missar och på fredag tar jag ben och rumpdelen jag missar. Gör inte båda grejerna i morgon just för att man ska ha minst en dag vila från ben träning innan nästa ben träning, om ni fattar? På fredag så är det ändå bara ben och rumpa så då känner jag att jag kan lägga in ett till kort pass då. 


Hur som helst. Ska istället äta massa frukt och andra nyttigheter just för att jag behöver det just nu. Tänkte även titta på någon film om jag hittar någon bra. I morse såg jag en sjukt bra film, hoppas på att hitta en till minst lika bra film som den. Vid 11 tiden åkte jag iallafall till stallet. Det första jag gjorde när jag kom dit var att gå in i hagen. Apasche gnäggade på mig och troligen kände han på sig att jag inte riktigt mådde bra. Hände en grej i morse om ni undrar. Satte mig vid hästarna och lät tårarna rinna. Hästar är verkligen bäst, de muntrar upp en när man mår skit, de förstår verkligen. Fixade sedan svansarna på dom då de lätt blir skitiga, passade på att fixa till dom lite extra. Glänsande, rena och lena svanar blev sedan resultatet. Flätade ihop svansarna så de kunde hålla så fint åt minstånde under dagen. Gick sedan och jobbade några timmar. 


Tänkte motionera hästarna efter jobbet men nja. De fick busa runt i hagen ett tag istället. I morgon däremot, då ska hästarna få börja jobba igen. Tömkörning för båda. Tror de, åt minstånde Apasche, kommer bli riktigt glad. Cyklar kanske till stallet i morgon också, inte säker än, beror på vädret. 

Nej, nu ska vi se om jag hittar någon bra film. Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 16 juni 2015 08:06

På riktigt, allt verkligen sög igår. Ont i ryggen, benet och foten på samma gång. När jag kom till stallet så fick jag helt plötsligt riktigt ont i vänster ben. Har hänt förut men det har allt släppt när jag har gått en stund. Men nej det släppte aldrig, än idag har jag fortfarande ont i benet. Höger fot fick för sig en massa skit också. Det kändes typ som jag vrickade/stukade foten varje steg jag tog. Liksom va? Makes no sence. Ryggen plågade mig ett tag också. Men vad kul. Ingen aning om vad detta är. Skulle avvakta till idag också det är inte så mycket som har förändrats. Troligen blir det väl vårdcentralen sen. Men gårdagen sög verkligen igår, hästarna blev ompyssalde men jobbet fick jag skippa. Helvete. 


Nya tag idag istället. Ska snacka med morsan om vad vi ska göra så fort hon vaknar. Antingen fixar vi tid hos vårdcentralen och jag åker iväg till stallet, motionerar hästarna innan jobbet osv. Eller så avvaktar vi tills i morgon. Troligen kan det vara en nerv som har kommit i kläm men det är mest bara en chansning. Om jag kommer iväg till stallet innan jobbet så ska båda promeneras en stund. Tänkte att de skulle få lugnt nu måndag tisdag. I morgon ska de få komma igång ordentligt igen. 


Dagens frukost, hallon och mangosmoothie & en skål med vaniljyogurt och hallon. Mums. Dock hatar väll alla mig här hemma nu. Det låter ju en del när man mixrar och jag är den enda vaken. Resten sover så de var väll inte riktigt glada när jag satte igång mixern. But hey, i'm the best. Förtjänade en smoothie idag helt enkelt, de är inte alltid så tysta när jag sover så ja. 


Nu ska jag läsa bloggar, lyssna på musik och hoppas på att min kropp kan sluta göra ont. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards