cupperponie

Alla inlägg den 30 juni 2015

Av Cupper Ponie - 30 juni 2015 14:24

Eftersom att chefen skulle vara borta hela dagen och jag var klar med kretskorten fick jag ledigt idag. Superskönt rent ut sakt. Var sjukt trött i morse så då passade det perfekt med ledighet. Så istället motionerade jag hästarna ett tag och nu är jag hemma. Såg att morsan hade köpt svenska färska jordgubbar, första gången i år :D Och hur jag vet att de är svenska, det är så här att vi köper endast svenska jordgubbar om de är färska. Frusna spelar igen roll. Sitter iallafall och käkar jordgubbar. Ska titta på serie en stund innan träning tänkte jag. Har inte så himla brådis heller så jag kan ta det ganska lugnt innan jag känner för att träna. 


Apasche gick superfint idag, tömkörde han en kort stund i trav på en raksträcka. Dör vad fin han var. Låg i formen och lite kortare. Han har gärna huvudet högt upp och vill bli lång i halsen, men idag var det inte så. Durasell fick klättra i skogen samt avslutade med att låta honom skutta över ett litet hinder. Vill så himla gärna ha mer och bättre bommar och hinderstöd. Att hoppa lite mer hade inte hästarna mått dåligt av, men det händer så sällan då det är så små höjder och endast ett hinder. Hoppas på att kunna hitta på något som man kan ha till bommar och hinderstöd. Hur som helst blev han väldigt svettig. Nöjd och skitig var han efteråt kan jag lova. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards