cupperponie

Alla inlägg den 7 mars 2015

Av Cupper Ponie - 7 mars 2015 17:33

Halloj! Vet ni vad jag nyligen gjorde? Jo jag kom ut ur duschen efter ett träningspass. Jag klarade det verkligen. Dock gjorde jag inte så mycket komplicerat grejs. Körde igenom rumpan med massa olika sorters squats och sedan räckte det. Gav allt jag kunde då det ändå inte gjorde nå speciellt ont. Innan träningspasset fick jag en liten kick och gjorde en ny youtube video. Va ett tag sedan. Någon helg fram över ska min kompis följa med till stallet och filma. Men först ska min fot läka så jag kan köra igenom hästarna ordentligt. För er som vill se videon finns den i inlägget under. Stallet då? Jo det gick bra där. Skippade tömkörningen dock. Red Durasell ett pass istället. Skrittade ett tag för att få fram högerställningen. Traven gick mycket bättre. Där var han helt klart mjukare. Dock lossade det inte helt i bogen men det kommer. Framsteg iallafall. När jag sedan gav han långa tyglar och skrittade tillbaka till stallet frustade han nöjdt samt flåsade mycket, var nog ansträngande att få lite mer krav under ridningen. Avslutade sedan med en promenad med Apasche och Durasell. Provade springa lite granna också, gick helt utan problem. Dock tar det sin tid tills jag kan gå och springa helt normalt. Lite hackigt om man säger så. 


I morgon blir det tömkörning däremot. Mycket skritt med lite lätt trav kommer också så klart. Det är det som är på positivt med att man kan tömköra dom för då kan jag träna min fot. Ju mer jag rör på mig ju fortare läker foten helt enkelt. Är osäker på morgondagens väder men det ska åtminstånde vara uppehåll. Vi får se om kameran följer med, det finns fler dagar så ja. 


Som ja nämnde längre upp så följer en kompis med till stallet någon helg. Hur kul är inte det? Hon är ingen hästtjej men hon följer gärna med ändå. Hon kommer filma först och föremst men bilder kommer nog också. Senare under den dagen kommer vi dra hem till mig och köra Zumba. Bara för att det är skitkul. Älskar att röra på höfterna! Mer om det när dagen närmar sig. 


Nu ska jag snart äta potatisgratäng. Har hamnat i en fas när jag älskar potatis. Har ätit potatis till lunch och nu till middag. Var kommer det här sluta? Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 7 mars 2015 08:22

God morgon! Äntligen helg säger jag bara. Veckan har gått sjukt fort men den har tagit så mycket energi från mig. Trots stukad fot drar jag till stallet nu på morgonen. Så länge den är inlindad går det helt utan problem. Har fortfarande ont när jag går ibland men det blir bättre och bättre. Dock kommer det ta ett tag tills jag kan gå normalt. Ju mer jag går ju mindre ont gör det så då blir det perfekt att ta en lugnt runda med ponnysarna. Tar en tömkörningsrunda i skritt med ponnysarna bara. Durasell ska få jobba på högerställningen och Apasche ska mest bara få skritta. Hoppas på att de inte tänkte pralla runt idag bara. Tror Durasell blir ganska nöjd idag för det kommer inte gå fort när vi går, och han hatar när jag smackar på honom så han går fortare hehe.  


Tänkte prova träna lite lätt efter stallet. Dock lugnt så klart. Undviker spring och hopp sen går nog resten bra. Hoppas på att kunna bli normal om foten igen snart så jag kan köra på som vanligt igen, vill vara extrem när jag tränar haha. Tidsinställda ska fixas också om jag inte glömmer bort det så klart. 


Om vädret tillåter under helgen så ska kameran få följa med, hoppas på det!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards