cupperponie

Alla inlägg den 26 mars 2015

Av Cupper Ponie - 26 mars 2015 11:13

Har nu kommit hem från skolan. Har haft två lektioner och två möten innan jag gav upp. Känner fortfarande hur trött min kropp är. Har knappt pratat med någon idag för att jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Kommer passa fint med lov snart. Ska försöka kämpa igenom morgondagen men det beror hur det känns under dagen. Hatar när sådant här händer, att jag måste skippa skolan, men det är nu för mitt eget bästa. Kommer ändå inte kunna prestera någonting när min kropp håller på att somna. 


Ska strax fixa lunch och kolla på en film. Ska vila en stund och sedan träna innan jag åker till stallet. Då slipper jag stressa hem från stallet. Kan istället ta den tiden jag behöver. Om jag hinner och orkar ska jag fixa lite plugg. Har en grej som ska göras klart innan jag går och lägger mig men det tar typ 10 minuter bara. Sen får vi se med resten. 


Snart kommer jag ha mer tid till att plugga i skolan också då jag ska ta bort två värdelösa ämnen. Istället ska jag försöka att få bättre betyg i svenska, matte och engelska först och föremst men kämpa vidare mer flera ämnen helt enkelt. Kan säga att efter en av mötena som handlade om gymnasium har gett mig en kick av att kämpa mer med skolan så jag når mitt mål. Har fått en liten tankeställare också. Gud som jag längtar tills 9:an, när vi ska välja gymnasium. Vill bort från grundskolan. Vill bli behandlad som en vuxen inte ett småbarn!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards