cupperponie

Alla inlägg den 28 mars 2015

Av Cupper Ponie - 28 mars 2015 11:48

Hej på er! Borde egentligen vara i stallet just nu men jag har inte någon skjuss före 3 tiden. Lite tråkigt men aja. Solen lät molnen vara ivägen så ingen sol här inte. Typsikt säger jag bara! Får hoppas solen kommer under dagen så jag kan få klippen jag vill ha. Annars får jag helt enkelt fixa de klippen så fort det är sol ute. En löprunda med Durasell ska göras idag iallfall. Tror jag tar en med Apasche också. Beror på hur lång runda jag väljer att ta. 


Det jag har gjort hittills denna dag, jag har kollat massa insperarade youtube videor, fixat en mumsig lunch som innehöll, frukt, bär och kvarg. Mums! Lite snacks är också gjort till kvällen. Jordgubbar doppade i mörk choklad. Hade dock inte ren mörk choklad hemma. Hade en med nötter och en med salt. Så klart tog jag med nötter. Nötter är bara för mumsigt och nyttigt. Hoppas på att kunna köpa en ny mixer snart så jag kan fixa smoothies. Om ni inte har hängt med gick mixern sönder för någon vecka sedan.


Vill ni veta något kul? Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig kom Kryddan in i mitt rum och hoppade upp i min säng. Hela natten låg hon och sov i min säng. Super roligt att hon börjar våga ta sådanna steg. Morsan gick upp då och då under natten för att hon undrade varför katten inte kom in, då hon trodde Kryddan var ute. Jag och Kryddis börjar bli bästisar typ. Hon hoppar upp i min säng så fort jag visar att det är okej. Så kan hon ligga i sängen och bara chilla. Mys kisse <3


Nej, nu är det dags för mig att städa rummet för att få tiden att gå snabbare. Vill till stallet nuuuu! Vi hörs sen guys!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards