cupperponie

Alla inlägg den 25 mars 2015

Av Cupper Ponie - 25 mars 2015 19:32

Hej på er! Håller på att somna här framför datorn. Har varit dödstrött i skolan. Trodde jag skulle vara pigg när jag kom hem men icke. Då förstog jag att min kropp är dödstrött. Jag har suttit framför en film och bara tagit det lugnt. Riktigt kyligt och blåsigt var det ute idag också så jag hade inte gärna gått ut igen. Tog nyligen en varm, lång dusch och knappt det gav mig energi. Så träningen skipper jag idag. Man ska lyssna på kroppen! Blev ändå två träningspass i går samt en lång tömkörningsrunda med Apasche, inte så konstigt att jag är så trött. Blir en tidig kväll för mig. Vet inte varför men när jag går, speciellt i trappor, får jag sjukt ont under lungorna. Har bara varit så idag så jag vet inte riktigt vad det kan bero på. Har även träningsverk i armar och smalben. Kanske har träningsverk under lungorna också ;)?


Tänkte vara hemma i morgon och vila upp mig men så klart har jag två viktiga möten under förmiddagen. Så vid lunch cyklar jag hem om kroppen fortfarande är trött. Ev tar en liten sovpaus, annars kanske träning. Beror på helt hur jag mår. Åker till stallet när mamma kommer hem, hoppas inte regnet kommer bara. Tar samt igen det jag har missat i träningen. Så både mage, ben och rumpa ska tränas i morgon. Om jag orkar ska jag sedan plugga innan jag går och lägger mig. Förhoppningsvis är jag piggare på fredag.


Idag är det voffeldagen peepz! Dock ska jag äta nudlar bara för att jag inte orkar fixa voffla mohahaha! Hoppas ni har haft en bättre onsdag än vad jag har haft.

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards