cupperponie

Alla inlägg under september 2014

Av Cupper Ponie - 24 september 2014 08:34

Hemma idag igen, jävla förkylning! Får skylla på min farsa, han smittade mig.. Har nu iallafall lite mer tid att skriva inlägg nu när jag även fick inspo till att skriva saker, allt är nedskrivet i mitt skrivblock så jag inte glömmer bort något ;) Ska fixa lite tidsinställda nu på morgonen då jag kommer ha lite att göra sen under dagen då jag ska till Västerås och kolla på kamerer. Min pappa tyckte att jag skulle kolla på kameror innan jag bestämmer mig, typ känna å klämma men det låter så misstolkande men aa ni fattar. 


Igår var jag och Emma hos hästarna, whoho! Vi gick till kyrkan o skuttade runt. Vi hade super kul! Vi kom fram till att vi ska gå '' bus eller godis '' med ponnysarna på stan när det är halloween, då ska både vi o hästarna bli utklädda hehe :3 En sak till ska vi göra men det gör vi nog redan i helgen, ni kommer få se bild på det sen iallafall. Idag ska ju Emma till ridskolan så det blir inge ponnysar idag men jag ska ju ändå till västerås så jag kommer inte precis dö av tråk. 


I morgon hoppas jag på att komma till skolan, ja ni hörde rätt, jag vill till skolan. Men det är bara för att klargöra några grejer. Men vi får se hur det blir då min förkylning är jobbig. Mest hostan jag hatar, resten är inte så farligt. 

*Katten kommer in i mitt rum* Hur fan öppnade du min dörr..? *Kisse katt rullar på golvet och jamar* Sluta smöra katt, du har mat..*Hon hoppar upp på mitt skrivbord* SKRÄMS INTE! Och sluta smöra.


Ska nu skriva lite tidsinställda! Juste God morgon!
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 23 september 2014 15:47

  

Pgr av dåligt ljus + dålig kamera är det dålig bild


Nu efter någon timme så är det äntligen klart i blogghörnan. Gör inte så avancerat precis men kommer ändå inte bo kvar här tillräkligt länge för att jag orkar ta energi för detta. Hur som helst är jag nöjd. Lite random saker i fönstret dock med det duger ändå. Väggarna(som ni inte kan se) kommer jag visa längre fram när jag är klara med dom. Ska åka till Örebro längre fram och ta ut bilder som ska upp på väggen. Fixade även min träningshörna som inte heller är med på bild. Där har jag iallafall mina träningskläder, trampmaskinen, träningsmattan o tyngder eller vad det nu kallas på ett brydligt ställe. 


Ska nu iallafall försöka hålla blogghörnan ren som möjligt. Har som sakt 2 datorer, en egen och en skoldator. När jag har slutat 9:an så kommer jag nog köpa skoldatorn som man får göra efter 9:an. Just för att min egna dator kommer inte jag överrens med så mycket men laddar ner bilder i den iallafall då min skoldator inte vill ladda ner mina bilder..Blö på dig. Mina 3 skrivblock är med i blogghörnan. Varje block handlar om varsin sak. Ena handlar om yt-kanalen, en annan om skolan och en annan om bloggen. Samt min snygga keps är med ;) Lite allt möjligt finns med men utan att det är i vägen och vissa saker är nödvändiga.


Kanske händer att det blir en room tour när hela mitt rum är klart, vem vet ;) Är iallafall nöjd så här långt!
// Jessika

Av Cupper Ponie - 23 september 2014 14:15

•The Summer Set- Lightning In A Bottle

•SafetySuit- On You'r Side

•Kygo Remix- Shine


Alla utom On You'r Side finns på spotify om ni vill lyssna!

// Jessika

Av Cupper Ponie - 23 september 2014 12:32

Sitter i köket och skriver ner lite inlägg som kommer att komma i framtiden. Samt tuggar på min smartis-choklad. Mums, kollar lite bloggar för att få lite inspo, tror detta kommer bli grymt!
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 23 september 2014 11:56

Fixar o trixar med skolarbete o annat som ska fixas i skolan under veckan o veckor fram över

// Jessika

    

Av Cupper Ponie - 22 september 2014 19:14

Innan jag åkte till stallet skulle vi iväg till skoaffären då jag o min bror behöver nya skor. Vi åkte sen in till pops å handlade där. Detta köpte jag:
 

Lång Ärmad Tröja|Pris: 250 kr|Halva priset dock så den kostade 125 kr|

 

Mjukisbyxor| Pris: 200 kr|

   

Skor| Pris: 500 kr|


Tyvärr är bilderna dåliga pgr av mitt dåliga ljus i mitt rum, ska nog göra video nästa haul, not sure!

// Jessika

Av Cupper Ponie - 22 september 2014 10:35

Har haft jobbig förskylning hela helgen och den fortsätter idag med så ingen skola för mig inte. Fortfarande snuvig o täpp, samt har jag börjat få lite hosta. När jag stället mig upp så får jag ont i huvudet några sekunder vilket inte heller är så kul. Istället sitter jag vid datorn, lyssnar på lite musik samt kanske ska sätta mig och rita. Brukar rita när jag har tråkigt så aa. Har redan ritat en bild, en bild på ett kallblod, men sen fick jag slut på ideér så jag la det åt sidan. Har ju ridskola på måndagar och min mamma säger att det okej att vara där trots min förskylning, brukar ju som sakt bli sjukare i skolan så därför är jag inte där. Men vet inte riktigt än, får väll se sen under dagen. Ska ta det lugnt nu under dagen iallafall och hoppas på att jag orkar åka ikväll. Kommer nog vara hemma 1 eller 2 dagar till denna vecka just pgr av att när jag väl är sjuk blir det värre i skolan. Blir sjukare i skolan eftersom att luften går bara runt, det kommer ingen ny luft osv. Har för mig att det är så iallafall, min mamma berättade det för mig, iallafall något liknande. 


Under dagen kanske jag kan berätta vilken kamera som ska beställas. Min farsa ska till västerås och kolla lite samt prata med någon, kommer inte ihåg vem, men personen han ska prata med har varit fotograf så vi kanske får nå tips därifrån. Hoppas dock på att kameran jag vill ha blir kameran som vi ska köpa ;) 


Ska hitta på något att äta, är superhungrig. Och ja, jag har ätit frukost men den hjälpte ju inte så mycket.. 
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 21 september 2014 19:55

Skulle ge mat till min hamster, då vi alltid brukar äta mat tsm, så delade vi så klart. Men maten var som sakt lite väl varm när den var klar, men det hindrade inte min hamster Mysan. Hon tog en tugga innan jag hann stoppa henne och ja..Troligen blev hon chockad av värmen. Jag fick panik, tårar började rinna också. Lade henne i buren o hoppades på att det skulle bli bra. Hon satt där, hon bara satt där chockad. Lät henne vara en stund för annars skulle jag börja gråta. Efter en stund så hade hon börjat röra på sig normalt och jag kände mig så lättad. Trots hon kan dö när som helst då hon är över 2 år så är jag glad över att den dagen inte var idag. För ca 1 år sedan snart så dog hennes syster, dock blev hon bara lite över 1 år. Pysan som hon hette hade troligen varit sjuk hela sitt liv nästan men sen hände en grej på natten som jag inte vill ta upp. Hur som helst så fattar jag knappt vad mina underbara hamstrar har kämpat för mig och i Mysans fall, fortfarande kämpar för mig. De har kämpat och kämpar för sin levnad och DET kallar jag ett gott tecken. 


Njuter så himla mycket sista tiden med Mysan, hoppas på att tiden varar länge. Hade jag själv fått bestämma ska hon aldrig dö men som alla vet, man dör alltid någon gång. Annars så vill jag att hon dör när jag är hemma, när jag är vid henne, det hade varit ett underbart sista hejdå. Nej nu måste jag ge mig, håller på att börja gråta här. 

// Jessika

 

Superdålig bild på henne men ljuset suger o orkade inte va så noga

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards