cupperponie

Alla inlägg under september 2014

Av Cupper Ponie - 10 september 2014 20:27

Efter att ha joggat ca 1 h idag så har jag haft otroligt ont runt höften. Dock är det så klart träningsverk men jag kan knappt gå, då är det väll inte så kul hehe. Lyckades iallafall gå från mitt rum till köket några ggr. Vad händer nu då? Jag ska börja fixa mig för kvällen, går och lägger mig vid 9- halv 10 som vanligt och sen är det torsdag. Hade tänkt att plugga ikväll men glömde matteboken i skåpet, fan va drygt. Engelskan kan jag efter ha kollat igenom den på EPT:n i skolan. Har annars ingenting just nu. Väntar även på att omdöme som borde komma när som helst, då vi hade grupparbete slutet av förra veckan + denna vecka o igår redovisade jag och min grupp. Hoppas på bra omdöme. Om ni undrar vilket ämne så är det Samhällskunskap. 


I morrn då? Efter skolan blir det nå träningspass och sen plugga, händer nog inge mer. Vi får väll se vad morgondagen ger helt enkelt. Nej nu ska jag försöka komma till badrummet, så ont som jag har så är jag inte så säker på att komma dit haha.
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 10 september 2014 20:11

Ja, imorgon så blir jag hemma jag tänker ha sovmorgon till typ 8-9.. Kan ibland sova till 10.. Lite längre än Jessika när hon frå sovmorgon.. Hon vaknar ju vid 8 då. 

Blir hemma själv och får väll ha de flesta sakerna uppe då jag inte kan ha med saker upp som jag har nere i mitt rum som jag använder.

Ganska svårt att gå i branta trappor med kryckor och saker i handen..

Har varit jätte trött idag då jag även somnade 2 gånger på soffan när jag hade kommit hem så ska lägga mig vid 9 kanske, vet inte än.

Beror på hur trött jag är då och så vet jag inte om jag ska ta en madrass upp hit och sova ist för där nere då jag redan har det mesta här uppe. Nere äre bara kläder.

Så, nu ska jag snart dra och fixa resten inför kvällen då jag redan gjort ett kvälls-inlägg nu.


//Emma

 

Av Cupper Ponie - 10 september 2014 16:57

 

Av Cupper Ponie - 10 september 2014 11:00

• Är inte jag i stallet tillräkligt ofta som blir jag rastlös och mår dåligt. Så har det varit för mig hela mitt liv, hästar är en del av mitt liv och när jag inte är vid en häst tillräkligt ofta är det som att en del av mitt liv försvinner. 


• Enda sedan jag började träna så har jag mått otroligt mycket bättre. Hade jag inte börjat träna så hade jag nog inte klarat 8:an. Jag mår bra på alla möjliga sett men allt är ju bara positivt. Otroligt glad över att jag valde att börja träna.


• Jag använder inte smink. Jag har ADLRIG gillat smink, aldrig använt heller. De flesta som använder smink för att de är osäkra på sig själva, de klarar inte av att visa sitt riktiga ansikte. Men jag är nöjd med mig själv och om något tycker jag är ful för att jag tex inte använder smink, well i don't give a shit, if you don't like me, then fuck off. Nu drar inte alla med smink över en kant, men som jag själv har märkt så är de flesta inte nöjd med sitt utseende och använder smink istället. Samt så gillar inte jag smink som är djurtestat, usch o fy för mänsligheten, varför inte testa på männsikor när det ändå är de som vill ha sminket? Djuren har inte bett om att bli testad av massa gegga, gifter osv. 


// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 10 september 2014 06:41

Då är det onsdag igen då. I skolan så har vi några håltimmar, tycker dock att vi borde skippa håltimmarna och sluta tidigare istället. Slutar 15.55 idag med, får väll se om vi får nå läxor/uppgifter i skolan idag, hoppas dock på att vi slipper det. När jag har kommit hem efter skolan tar jag och fixar mig för ett träningspass, cyklar till skogen och springer en lång runda. Vad som händer resten av dagen vet jag inte än, det kommer som det kommer. 


Har väll inte nå mer att skriva i detta inlägg så vi får väll höras!
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 9 september 2014 20:25

Har nu kommit hem efter ha varit i stallet med Emma. Vi gick me ponnysarna till kyrkan o utforskade lite runt om där folk bor. Efter en stund galopperade vi på gräset och helt plötsligt såg jag en fet köttbulle springa förbi mig och Apasch. Såg inte Emma så jag stannade Apasch och lyckades ta tag i Durasell som mest ville äta. Kollade bak och såg Emma, hon blev tydligen sparkad. Skyndade mig att hämta en av mina kompisar som bor några enstaka meter ifrån och så fick hon hjälpa till. Ringde min mamma så hämtade hon Emma och körde hem henne medans jag och min kompis gick tillbaka med ponnysarna. När vi kom fram så hämtade min kompis pappa henne och min mamma kom strax där efter. Handlade på coop och nu sitter jag här, i köket vid datorn. Har ont i ben o fötter också. Kul..men är nog mest trött i ben o fötter dock. Snart koller jag säkert vid någon film eller något och sen går och lägger mig i tid då det är skola i morrn som vanligt. Så vi får väll höras! Glöm inte att komma med förslag på inlägg som vi kan skriva, underlättar mycket då vi vet inte riktigt vad vi ska skriva för att ni ska tycka det är mer intressant.
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 9 september 2014 10:23

Det är Tisdag idag och det var väldigt dimmigt. Kunde knappt se vart jag gick imorse. Och vi ska vara i skogen på idrotten. Hoppas det inte regnar bara.

Har lektion nu och ska ha tror en lektion till sen lunch eller lunch efter det här sen blir det ca 2 timmars lunch för de andra har Kemi och vi har hål.
Vi jobbar med noveller vilket jag suger på. Inte kommit ett ord typ. :P
Sen efter skolan så ska jag och Jessika dra till hästarna och kanske dra upp mot kyrkan då men det vet vi inte än.
Nu ska jag återgå till lektionen.
(Glöm inte kolla in vår YouTube channel och kolla videorna. Vi har 3 just nu, mer kommer säkert. ;) )

https://www.youtube.com/channel/UC5prkLKw3Ferc9f_y84SrFw

 


(Hoppas det vart en länk)

//Emma

 

Av Cupper Ponie - 8 september 2014 15:27

Har nu kommit hem från skolan i ösregn. Nu är det verkligen höst, mysigt men inte så kul varje gång dock. Idag ska jag till ridskolan så ponnysarna får vila idag. Kommer inte ihåg vad vi skulle göra idag dock, har för mig att det är markarbete men vi får väll se helt enkelt. Efter stallet blir det lite plugg, typ engelska, har inget annat som måste göras nu. Dock är inte engelskan så viktig heller då jag som sakt har lätt för engelska. Vi får väll se, ska iallafall lämna in svenskan ikväll också, sen är jag fri resten av kvällen. Kommer nog spendera kvällen av att se på yt eller swefilmer haha. Ska försöka komma på något intressant inlägg, typ åsiktsinlägg eller så. Vi får väll se!

// Jessika

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards