cupperponie

Alla inlägg under september 2014

Av Cupper Ponie - 18 september 2014 21:15

1. Jag visste inte vad Kawaii var för något förrän idag..

2. Jag har 2 syskon.

3. Jag har skit dåligt tålamod..

4. När inget går bra för mig blir jag jävligt arg.

5. Jag följer inga bloggar.

6. Mina favorit låtar är just nu: Underdogs - Benjamin. Hedley - Anything. The Summer Set - Boomerang. The Summer Set - Lightning In A Bottle. (Alla utom 1 visade Jessika mig.. :P )

7. Jag fick C i slutbetyg förra året utan att jag gjorde nånting typ..

8. Varje gång jag blir arg i skolan blir jag ledsen för jag inte vet vad jag ska ta mig till..

9. Suger & Hatar matte, speciellt läraren..

10. Suger på att komma på saker om mig själv..


Det var 10 saker.. Det här gjorde jag bara för att Jessika har gjort 4 idag och jag 1.. Och har skit dålig inspo, har börjat tröttnat på att skriva om min dag & skolan & ridskolan så.. 

Ni får mer än gärna komma på något mer att skriva om. För nu har speciellt jag skit dåliga idér på vad jag ska skriva då jag tröttnat på typ att skriva yp samma saker om & om & om & om igen..


Nu ska jag försöka rita av en sak och jag suger på att rita..


//Emma

 

Av Cupper Ponie - 18 september 2014 17:00

ztreliin.se

oliiviiagustavsson.se

lovisamagnusson.webblogg.se

linnolsson.se

xelaaa.blogg.se

lisafager.horseworld.se

playlovelearn.wordpress.com


Följer så klart fler bloggar men de är väll de jag först och främst kollar in på och gillar mest. Om ni har nå tips på shettisbloggar får ni gärna säga till. Hittar tyvärr inte så många shettisbloggar, i whant more!

// Jessika

Av Cupper Ponie - 18 september 2014 16:08

• Gå inte för fort fram
Om du kämpar för mycket kan du tappa intresset tillslut så ta det bitvis, ha inte brottom. Min äldsta bror tränade förr och han gjorde för mycket på en gång, nu har han ingen motivation alls. 

• Mycket intervaller
Intervaller innebär att man joggar tex 1 min och sen power walk 1 min och gör så om och om igen. Det är bra för bl.a de som inte har nå speciell kondis. 

• Va inte på samma mark hela tiden
Jogga inte på samma mark hela tiden, springer du bara på asfalt så kommer du sen känna i ben och knän att du har ont. Så jogga även på skogsmark, grus osv. Vet själv hur det känns att springa för mycket på asfalt- Been there, done that.

• Ha peppande musik
Musik med grymt beat som man kan gå/springa i taket med är toppen. Man blir peppad över att fortsätta.

• Gör olika saker
Ibland om du har möjlighet, cykla på mountainbike, åk någonstans att simma osv. Att bara jogga är inte det bästa. Dock är det så klart olika från varje individ. 

• Ha ku
Tycker du inte att det är kul att träna kommer det oftast gå som sämt. Man ska tycka det är kul, man måste ha movitation.

• Gör det för att må bra
Jag trodde i början att det inte skulle bli så mycket skillnad på mig själv på många olika sett men jag hade så fel. Jag mår toppen. Gladare och ja, mår så jävla bra. Har lättare att plugga och klara av skolan, ser det mesta positivt. Samt accepterar jag mer över hur jag ser ut, hur min kropp är formad osv. Du och din kropp mår bra på alla möjliga sett.

• Drick mycket vatten
Vatten är nog det bästa du kan dricka. Är tyvärr inte så inne i det här med vatten men jag vet att det är bra hjälp på vägen när du tränar.

• Se allt positivt
Se inget negtivt att du tränar, allt är bara positivt. 

• Visa alla som säger att du inte kan att du kan
Den smällen jag själv jag varit med om, många säger att jag kan inte. Men efter denna sommar så endrade de åsikter om mig, på ett positivt sett.

// Jessika

 

 

 

Av Cupper Ponie - 18 september 2014 15:23

Redan första lektionen var bara skit. Vi hade bild och vi ska börja med ett grupparbete och en grej hände i gruppen jag skulle vara med i så det slutade med att jag och en annan blev i en grupp istället, besviken tyvärr, trodde inte att något sådant skulle komma från de 2 personerna. Matten som vi hade efter gick rätt så bra iallafall. Men sen kom ju den här håltimmen vi hade efter. Jag, Emma och en till i Emmas klass som heter Felicia skulle gå till Vilsta. Där hände en grej som vi ej bör ta upp på bloggen men det var obehagligt för oss alla, vi blev skitarga. Att en gammal gubbe kommer och säger att vi har dålig uppfostran, trackaserar allt o alla osv. Nej, har redan sakt för mycket. Men vi pratade med lärare och föräldrar, Emmas pappa har/ska polisanmäla iallafall. Sen resten av skoldagen gick väldigt bra. Film på engelskan o klarade gruppuppgiften i fysik. So:n som va sista lektionen gick också bra, vi fick sluta tidigare- skönt som fan. Men sen så bestämde jag mig att cykla till coop som inte är så långt ifrån. Skulle köpa en isglass. Kortet ville inte funka så det tog ett tag att kunna betala. Efter några meter utanför coop så tappade jag min isglass på marken, råkade även cykla över den...Skit! Tur jag tog en isglass för 7 kr istället för något dyrare iallafall. Men så jävla surt vare iallafall. Nu sitter jag hemma och tröstar mig med naturgodis jag köpte igår. 


Farsan kommer sen över å hjälper mig med so-uppgiften. Hoppas på att bli klar med den snart! Vi får väll se vad som händer sen. Hare gött!
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 18 september 2014 07:37

Vaknade vid 7 av massa skrammel utanför, tur det inte är fredag idag då vi är lediga på fredag. Har precis ätit frukost och min medicin. Idag är det ganska lugn dag, har inge prov eller läxor whop whop! Men efter skolan så ska jag försöka göra klart min so-uppgift om politik, dock ska den in på fredag men gör så klart inget att man skickar den innan ;) Så eftersom att pappa måste hjälpa mig med den uppgiften så kommer han över vid 5 tiden tror jag han sa. Och då blir det allstå inge ponnysar idag men Emma har ändå brödförsjälgning så det e ju lugnt ;) I morgon är vi lediga från skolan och då ska jag plugga lite på kvällen men jag och Emma ska vara hos ponnysarna hela dagen. Tror vi kan blogga lite när vi är där så vi håller er uppdaterade. 


Känns som att jag måste jalla till skolan men det tar knappt 5 minuter att packa ner allt...Blir lika besviken varje gång. 


Slutar klockan 3 idag så det är väldigt skönt nu efter 2 dagar som vi har slutat 4. Samt i tisdag när jag ramlade ner i diket så gick jag tydligen in i Apasch rumpa(enligt Emma) Fattar dock inte hur då jag höll ju i honom.. Tror jag fick en ''black-out'' då. Måste ha slagit i huvudet också då jag mindes inte hur jag ramlade osv när jag väl låg där. Hade även ont i huvudet när vi åkte hem. Har fortfarande ont i huvudet då och då men inget farligt. 


Nog om det! Får nog skynda nu då jag måste ta en omväg till skolan idag. Några typ fixar vägen där jag brukar cykla och jag tror inte man kan cykla där just nu. 
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 17 september 2014 17:21

Hittade denna gamla bild på en ponny jag ofta tar handom i skåne. Shit vilken skitponny hon är, 24 bast men tror att är typ 5 år. Haha gud. När jag är i skåne kommer ni iallafall få höra om denna ponnyn. 24 år, sto, welsh, och heter Skimmra. Pigg som bara den och kommer bli minst 40 år om inget händer innan, då alla i hennes släckt har blivit minst 40 år så är det väldigt troligt att hon också blir det. 

But i still love here, my soulmate

// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 17 september 2014 07:28

Borde egentligen fixa mig inför skolan men nope, hade inte jag tänkt. Idag har jag kemiprov vilket är det enda ''jobbiga'' i skolan idag, dock kan jag allt men ska gå igenom det igen på EPT:n. Efter skolan så blir det väldigt lugnt. Har inte nå speciellt plugg just nu, hoppas dock på att farsan kan komma över och hjälpa mig med min politik uppgift. Mamma är tyvärr inte så inne i politik, inte så mycket iallafall så därför måse pappa hjälpa mig med den. Vi får se om jag hittar på något mer idag, tror inte det, men det blir skönt med lite vila iallafall. Hoppas på att vi kan åka till hästarna i morgon, annars blir det på fredag, det är iallafall bestämt. Kom nu på en sak som jag ska göra efter skolan, ladda ner lite musik till mobilen, så har jag ny bra musik när jag kan börja träna igen ;). Nej nu borde jag rusa lite, skolan nästa nu då!
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 16 september 2014 20:43

Hej! Mitt namn ärJessika och jag är otroligt smidig så jag ramlade ner i ett dike

 

Låt mig kalla mig själv, världens smidigaste person

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards