cupperponie

Alla inlägg under september 2014

Av Cupper Ponie - 21 september 2014 11:35

Sitter nu här i köket och tuggar på äppelbitar- perfekta snaxet! Har inte bloggat så mycket nu men jag har haft annat att göra, inge ideer på inlägg samt massa tankar snurrar runt i mitt huvud, vet inte riktigt vad jag ska göra åt det just nu. Funderar på allt möjligt så det är mer som huller om buller i mina tankar. Det finns en viss sak jag vill ändra just nu men vet inte hur jag ska kunna ändra på saken, är det för att jag är för feg? Eller för att jag inte får chansen att göra det? Vet faktist inte varför tyvärr. Tyvärr mår inte jag så bra av att ha massa tankar i mitt huvud just för att jag blir rastlös, svår att prata med, massa humörsvängningar o allt möjligt. Hoppas på att lyckas bli av med dessa tankar snart så inget förstör mitt skolarbete nu när det väl går bra. Rensa tankarna är väll det första som måste göras just nu käns det som. 


Annars så mår jag bra, dock hes o små förskyld med det värsta är borta. Ska kanske iväg och köpa ett par nya skor också. Hade inte varit nå fel då de jag har just nu är nästan för små. Kommer nog ha de gamla skorna hos ponnysarna dock. Det här med kameran kommer ni snart få veta också, förhoppningsvis redan i morgon! Allt är inte 100% bestämt men hoppas på att de 25% som fattas blir 100 i morgon eller redan ikväll. 


Ska nu fortsätta kolla på voltige SM!
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 20 september 2014 20:06

Igår så skrev jag inte för jag glömde bort först.. Sen vart jag väldigt trött och gick och la mig.


Men idag så var jag iväg till Linköping och hälsade på gammel mormor.

Inte själv då utan med lillebror, mormor & Mamma. 

Då min syster inte fick följa med för vi alltid bråkar..


Sen har det inte hänt så mycket..


Imorgon så ska vara med en kompis kanske eller så drar vi till hästarna eller gör något.. Vet inte. 

Mamma kanske typ bestämmer att vi ska göra något eller så ska jag nog fixa mitt rum för jag har inte städat sen min kompisar sov över här sist och hade 1 i hopp fäll bar säng & en vanlig madrass..

Så jag gjorde min enkel säng till en dubbel säng. 

Och nu ser jag att det inte var så smart då den sängen e full med massa saker..

På vägen hem var det ganska collt/fint eller vad man ska säga.. Man kunde se dimman men det låg bara typ 1 meter upp från marken och inte från jorden - himlen.. *-*


//Emma

 

Av Cupper Ponie - 20 september 2014 10:51



 
 
 

Av Cupper Ponie - 20 september 2014 08:04

Min förskylning har bara blivit värre. Vaknade med täpp näsa, ännu ondare i halsen och så har jag svårt att prata. Någon som vill byta hals? Ska bara ta det lugnt idag så jag hoppas på att det blir bättre och inte sämre i morrn. Ska över till djuraffären sen bara för att köpa en sak till hamstern, annars är jag hemma hela dagen är iallafall tänkt. Kollar just nu på skräckfilm och det är väll det enda som jag kommer göra idag typ. Men ska iallafall försöka ta det lugnt så mycket som möjligt idag. Mina vänner nässpray och halstablett kommer vara här och trösta mig iallafall. Ska fortsätta kolla på skräckfilm nu, ska försöka hitta på något inlägg också.
// Jessika

 

Av Cupper Ponie - 19 september 2014 18:24

Har nu varit hemma ett tag efter ha varit hos hästarna med Emma. Vi bestämde att gå runt kyrkan igen, så fixade hästarna fina med frisyrer osv och sen gick vi iväg. Vi lät hästarna hoppa några diken som fanns och sen stannade vi vid en, typ, lekpark. Så stannade vi där o lekte. Vi åkte ruschekana o lite allt möjligt. Wat? får man inte leka barnslig när man är 14? Well, då har vi missat lite här ;) Stannade och tog det lugnt i en busshållplats också, till bussen väl kom..Då sprang vi iväg haha. Kul hade vi iallafall! När vi sen kom tillbaka till stallet mockade vi ligghallen. 


Blev sen avsläppt vid Coop o köpte fredagsgodis. Blev chips, naturgodis, drickyoggi och halstabletter. Nu sitter jag här i köket, äter lite godis och sörger över min onda hals. Ska dricka varm choklad sen också så hoppas på att det blir bra snart. Ska nu fortsätta kolla på film så vi får höras!
// Jessika

Lite bilder från idag

   

Av Cupper Ponie - 19 september 2014 14:48

Av Cupper Ponie - 19 september 2014 09:12

I vinter, när snön har kommit så finns det iallafall 1 måste. Vi måste åka pulka bakom hästarna, hur kul liksom. Tyvärr finns det bara körutrustning till en häst men vi har ju tömkörningsgjord till Durasell så man kan använda det med också så klart ;) Detta är något både jag och Emma har pratat om tidigare och nu ska vi allt göra det också :D Film/bilder ska vi så klart också fixa när vi väl har kommit dit. Hm..vi kanske ska sätta lite bjällror på de också så åker vi runt i Medåker, alla kommer nog hata oss haha. Vi hade även tänkt sen när det är massa blask o vattenbölar kvar från snön i slutet av vintern/tidigt på våren så ska vi åka skidor bakom ponnysarna i vattnet haha ååå vad kul. Aldrig längtat så här mycket efter vintern om jag ska vara ärlig. 


Vad har ni tänkt göra med era hästar i vinter?
// Jessika

 


Av Cupper Ponie - 19 september 2014 07:45

Började dagen med mjukskläder och en varm choklad. Golvkallt här inne i lägenheten usch.Vaknade med ont i halsen också så varm choklad sitter aldrig fel i det läget ;) Ska strax ta min medicin. Men nu sitter iallafall jag här vid datorn, kollar lite bloggar samt kollar lite på facebook, instagram osv- Sociala medier helt enkelt. Idag ska jag fixa lite grejer, ledig från plugg dock men det är otroligt skönt! Ska städa mitt rum och fixa lite hemgjorda leksaker till min hamster. Sen runt halv 1-1 tiden åker jag och Emma till hästarna :D Får vi se vad vi hittar på. Tror vi kommer gå till typ kyrkan elle så men vi får se helt enkelt! Tror inget mer händer idag för min del men det kanske händer något runt kvällen kanske. Nu tar iallafall jag helg, hoppas på en grym helg!

// Jessika

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards