cupperponie

Alla inlägg under oktober 2015

Av Cupper Ponie - 1 oktober 2015 19:46

Denna dag har varit allmänt seg idag. Har endast varit i stallet på em men annars så har jag pluggat och nästan somnat. Skulle ha varit i skolan men jag var så trött, inte pga dålig sömn. Min kropp och muskler var dödströtta och skolan kommer aldrig gå först. Mitt mående är viktigare än skolan. Så är det bara. Istället var jag hemma, bara låg i sängen och stirra typ innan jag sedan pluggade en liten stund. Vid halv tre drog jag till stallet. Longerade Apasche med lite bommar. Gick riktigt dåligt ett tag men det blev ett bra avslut iallafall. Duracell fick vila, var alldelles för trött för att orka tömköra, samt för kissnödig  Men han får köra igång igen i morgon helt enkelt. Efter stallet ringde jag till praoplatsen igen, ringde dit igår men personen jag pratade med var upptagen och skulle ringa upp mig senare, vilket hon aldrig gjorde. Gjorde inte så mycket, det var något som hade kommit emellan så hon glömde bort att ringa upp igen, helt förståndligt. Men på söndag ska vi träffas och snacka om nästa vecka. Kommer bli riktigt kul. 


Fryser och är dödstrött, blir tidigt i säng. Skulle ha tränat men jag lyssnar på kroppen så det skippade jag istället. I morgon slutar jag 14.00 så då drar jag iväg till stallet direkt. Motionerar hästarna och sedan hem o tränar. Sen ska jag lägga en del tid på plugg, ska även försöka lägga lite tid på bloggen. Vi hörs!

 

Btw, 1 oktober.. Redan? Sen när var det oktober, det var ju vårmånad nyss ju!

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards