cupperponie

Alla inlägg under oktober 2015

Av Cupper Ponie - 13 oktober 2015 11:15

         

Hade ljuset varit på rätt ställe hade man nog sett mer men ni ser nog tillräcklig bra ;)

Av Cupper Ponie - 12 oktober 2015 08:30

Måndag: Skola till 15.45 Markarbete på ridskolan därefter.

 

Tisdag: Skola till 15.35 Tömkör ponnysarna. Träning efteråt.

 

Onsdag: Skola till 15.45 Longerar Apasche, rider Duracell. Träning efteråt.

 

Torsdag: Skola till 15.00 Tömkör Apasche, longerar Duracell. Träning efteråt.

 

Fredag: Skola till 14.00 Tömkör ponnysarna. Träning efteråt.

 

Lördag: Pw med ponnysarna. Träning efteråt om jag känner för det.

 

Söndag: Longerar Apasche, rider Duracell. Träning efteråt.

 

En helt vanlig vecka än en gång. Men höstlovet närmar sig och jag är så taggad. Har ingen koll på vad vi har för plugg denna vecka men troligen kommer det också blandas in under dagarna. Ska dock försöka få de gjort i skolan så jag får mer fritid. Hade tänkt att lägga en del fokus på träning i helgen. Pw, löprunda, träning hemma etc. Ev ska skaffa gymkort under veckan också om jag har tur. Isåfall kommer jag börja träna fredag, lördag och söndag på gym i framtiden. Det är de enda dagarna jag hinner, förutom på loven då. Så ser veckan ut iallafall. Får väll se om veckan bjuder på något spontant också.

 

Av Cupper Ponie - 12 oktober 2015 07:38

God morgon måndag! Ska om en stund iväg till skolan. Känns riktigt tråkigt att vara tillbaka. Hoppas på en lugn vecka då det snart är höstlov, vecka 44 har jag lov, alltså om två veckor. Slutar 15.45, usch, varför ska vi sluta så sent? Cyklar iallafall sen hem och förbereder mig för ett ridpass på ridskolan. Markarbete står på schemat. Missade dressyren förra veckan vilket var surt men aja. Efter ridskolan blir det antagligen plugg, kanske kör ett träningspass, beror på vad jag känner för. Har en uppgift jag verkligen måste fixa då den skulle ha lämnats in i söndags förra veckan men det hade ju jag glömt bort, sen fanns ingen tid till att göra den under veckan. Men har jag tur fixar jag den i skolan. 


Nej, nu måste jag iväg till skolan. Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 11 oktober 2015 18:36

      

Hittade den här bilden i arkivet, togs ganska nyligen faktist men jag kommer inte ihåg att jag ens fick bild på detta. Men jag orkar inte med Apasche, han får mig alltid att garva, antingen genom bild eller verkligenhet. Haha orkar inte :')

Av Cupper Ponie - 11 oktober 2015 18:15

     

 


 

Kasst ljus i mitt rum=Kassa bilder. Här har ni iallafall de senaste grejerna jag har fått hem. Även ett par träningsbyxor har kommit men jag glömde fota dom, whopsi. Har ingen aning om var de kommer ifrån heller då morsan beställde dom för ett tag sedan så ja. En, ev två, tröjor fattas fortfarande men de kommer troligen om några dagar. Skorna är såå himla sköna ska ni veta. Lätta och enkla. Helt klart nöjd över dom! Får vi se nästa gång någonting nytt köps in då jag snart får min sista lön. Troligen bara lite träningskläder, resten ska sparas. 

Av Cupper Ponie - 11 oktober 2015 09:23

Söndag igen då. Vill inte alls tillbaka till skolan i morgon. Får helt enkelt ta vara på denna dag så jag känner mig nöjd. Ska om en stund cykla till stallet. Duracell ska ridas och Apasche tömköras. Om jag orkar och hinner ska jag fixa lite i sadelkammaren och mocka i hagen. När jag kommer hem igen blir det träning. Kanske tar en pw först, beror på vad jag känner för. Men ben och rumpa ska få sig en omgång. Träningschemat för mig och hästarna ska fortsättas skrivas samt bilder ska läggas in på datorn. Har även börjat fundera på att börja på gym för att komma åt lite mer vikter etc. Men då hinner jag typ bara 3 dagar i veckan. Vilket räcker, resten av dagarna kan jag träna hemma. Så jag ska fundera lite på det också. 


Ska försöka lägga lite tid på bloggen. Har ett inlägg på g som ska skrivas klart. Bilder på kläder och skor ska tas också kommer jag ju på. Får fixa det idag helt enkelt. Ska nog skriva en liten snabb to do lista innan jag cyklar till stallet. Får väll fixa det typ nu. Vi hörs!

    

Av Cupper Ponie - 10 oktober 2015 11:53

Jag vill bara försvinna just nu. Jag mår verkligen skitdåligt. Om jag bara kunde rymma så blir det bra för alla. Tänkte inte gå in på vad detta handlar om då det är privat. Men jag behöver verkligen skriva av mig, för min skull. Det är så här att jag vill verkligen flytta. Jag vill inte bo här längre. Varje helg sedan några månader sedan har jag verkligen störtbölat här hemma. Har även hänt ibland på vardagarna men mest på helgerna då jag är mer hemma då. Om jag bara kunde rymma iväg eller försvinna här ifrån utan att lämna ledtrådar, höra av mig etc så blir nog livet bättre för mig och de inblandade. Det är precis så det känns just nu. 


Mitt liv har aldrig varit en dans på rosor. Är det inte i skolan något händer är det hemma. Så har det varit ett bra tag nu. Men just nu är det värre än någonsin. Jag skulle hellre vilja vara mobbad i skolan än att må så dåligt jag gör här hemma. Förstår ni hur illa det är då? Jag vill rymma. Försvinna till stallet skulle vara för enkelt. Men jag vill inte lämna ponnysarna efter allt de har gett mig. Att rymma iväg med ponnysarna är jag så nära på att göra när jag mår som skit. Men det är någonting som stoppar mig. Jag vet inte om det är hamstern och katten här hemma eller om det är något annat. Om det är hamstern och katten så är jag inte förvånad. De betyder ju också mycket för mig. 


Just nu vill jag bara försvinna, jag vill inte vara hemma, jag vill vara i stallet. I stallet kan jag alltid rymma iväg från det jobbiga. En tyngd inom mig lättar så fort jag är i stallet, men när jag lämnar blir det tungt igen. Vad ska jag göra? Att prata ut för någon är självklart ett bra alternativ men sen då? På vilket sett kommer det att hjälpa. Det hjälper för stunden när man har pratat ut men sen då? 


Försvinna..Det är ett bra alternativ just nu...

 

Dom är som en drog för mig, de hjälper mig att komma bort från världen och må bra för stunden

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards