cupperponie

Alla inlägg den 9 januari 2015

Av Cupper Ponie - 9 januari 2015 17:12

Mamma och kameran ville inte riktigt sammarbeta med varandra idag tyvärr. Så i morgon ska hon få en liten lektion om hur hon hanterar kameran. Alltså trycka på en knappt och hur hon ska göra i vissa tillfällen något skulle skita sig. Så kör vi nya tag på söndag istället. Kan säga att mamma var väldigt imponerad när hon fick se tricksen jag har lärt ponnysarna. Nu kan hon skryta inför sina hästiga tjejkompisar;) Samt började det mörkna så det var inte super kul för mamma att vara ute då. I morgon ska det vara skitväder då snön kommer. Tänkte försöka dra iväg till stallet iallafall så får ponnysarna bralla av sig. Börjar med att tömköra båda och sedan longera av dom ifall de fortfarande har energi kvar. De senaste dagarna har varit ganska lugnt för hästarna pgr av vädret vilket inte alls blir bra till slut. Pigga ponnysar och de blir uttråkade av att bara stå i hagen när inte jag är där. Därför ska de få jobba av sig ordentligt i morgon. 


Innan denna vecka är slut ska jag se till att ni får en video när jag tricktränar ponnysarna! Nu däremot ska jag strax förbereda mig för ett träningspass. Cardio pass står på schemat. Efter det blir det mys framför en film med tacochips. Sista fredagen detta lov så man får väl spendera fredagen så bra som möjligt. Tänkte dock sätta på larmet i huvudet på mig så jag börjar lära mig att vakna i tid. Jag har som en liten klocka i huvudet så när jag säger en tid jag måste upp vaknar jag innan den tiden. Vet inte varför jag har det så men jag tar det positivt iallafall. Ha en grym fredag kväll!

 

Av Cupper Ponie - 9 januari 2015 14:19

                 


Av Cupper Ponie - 9 januari 2015 08:49

Rubrik ideerna har tagit slut tyvärr. Idag ska det vara sol så jag hörde lite med mamma igår om hon skulle kunna hänga med till stallet efter jobbet. Tänkte att hon kunde filma när jag busar och tricktränar ponnysarna på åker. Låter inte det kul? Så får ni en film på det. När jag har skaffat ett stativ får ni nog fler filmer. Både trickträning, tömkörning ja ni fattar. I vår så ska jag försöka få film på ridpassen på ridskolan. Funderar på att ta reda på en häst i närheten man skulle kunna få rida då och då under sommaren. Ridskolan är ju stängd under sommarlovet så då blir det ju inget där. Vi får se helt enkelt! Nog om det. 


Ska snart fixa frukost, tror det får bli smörgås och äppelbitar, mums. Mamma slutar 12 så runt halv 1 tiden åker jag till stallet. Efter stallet ska jag träna, antingen en löprunda och gymma eller bara gymma. Beror på mörkret. Dåså hörrni, ha det bra!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards