cupperponie

Alla inlägg den 29 januari 2015

Av Cupper Ponie - 29 januari 2015 17:15

Någon som känner till en liten ''serie'' som är väldigt ny, med namnet Helt ärlig? Ifall ni har missat den lilla serien rekomenderar jag den starkt. Frida Söderlund och Michaela Hamilton pratar om allt som berör. Hittills har två avsnitt kommit upp. Det första avsnitten handlar om pressen på unga. Det väckte sjukt mycket känslor för mig när jag lyssnade på dom. Allt är så himla sant. Jag vill inte avslöja vad de berättar om så istället tycker jag att ni ska se första avsnittet HÄR  Andra avsnittet handlar om sorg. Sorg är ett väldigt känsligt ämne, att förlora någon man verkligen älskar är sjukt jobbigt. Dagen Mysan försvann kändes det som att min ena halva bara föll ihop. Jag klarade inte av någonting, just för att jag förlorade min bästa vän. Andra avsnittet kan ni se HÄR 


Denna serie kommer jag att följa starkt. Det må vara korta avsnitt men de korta minutrarna väcker så mycket känslor. 

    

Av Cupper Ponie - 29 januari 2015 13:38

Hej hej! Ska egentligen ha lektion just nu men det vi skulle göra på fysiken hade jag redan gjort. Inga extra uppgifter fanns heller så nu sitter jag själv i korridoren. Var nyss och köpte liten bit choklad och ett paket tuggummi. Så idag spenderade jag 20 kr och troligen de enda kronorna jag spenderar denna månad. Har inget nödvändigt att handla just nu om man säger så. 


Har en lektion kvar idag som börjar 14:20 och sedan slutar jag 3. Tror jag måste gå hem idag tyvärr, då det regnar och snöar är det inte allt för kul att vara ute. Men jag får väl försöka iallafall. Då är jag tillräkligt uppvärmd för träning right ;) Tänkte träna direkt när jag har kommit hem så får jag mer tid åt bloggen sen. Skrev snabbt ett litet inlägg som ligger i utkast. Ska skriva färdigt det inlägget senare. Jag tycker inte att ni ska missa det inlägget för det är väldigt viktigt om man säger så. 


Nu när jag ändå har lite tid tänkte jag berätta snabbt lite om mina morgondagens planer. Skola tills ca halv 3 och efter det åker jag till stallet. Vet inte hur det kommer se ut på vägarna men om det fortfarande finns snö blir det pulka åkning på åkern. Tänkte låta båda få jobba när jag ändå har så mycket tid. Efter stallet tar jag och tränar och sedan blogga. Ska påbörja lite inlägg som ligger i utkast. 


Där fick ni lite uppdatering, nu är det dags för mig att hitta på något annat. Hoppas ni har det bra så hörs vi sen!

 

Av Cupper Ponie - 29 januari 2015 10:00

 

Har har vi lite träningskläder jag vill ha. Vet redan ett plagg som ska köpas i framtiden. Hoppas dock på en till. Leopard byxerna har jag redan visat tidigare. Tyvärr har jag inte hunnit köpa de än men så fort de kommer in i butik igen ska jag nog beställa de. Någon av de andra byxerna vill jag så gärna ha. Vi får se vilken jag väljer sen. Tröjorna till vänster är väldigt simpla men så snygga. Den svarta är sjukt snygg. Ryggen är otroligt snygg, lite mer annorluna en vanliga träningskläder. Sedan har vi kläderna åt höger. Simpel bh och simpel tröja. Men för att kunna matcha är det bra att ha simpla kläder ibland.


Men som ni kanske ser går jag gärna crazy när det gäller färger och mönster. Älskar färger! Jag tycker att kläder, ovasett vanliga eller träningskläder, ska sticka ut. Våga var annorlunda. Tro mig, många blickar kommer följa er. Ibland kan jag komma till skolan  i kläder med olika mönster och färger utan att plaggen matchar. Skitkul att se folks reaktion. 


Nu längtar jag tills lite längre fram när vi har pengar att köpa kläder. Då ska tränings-gaderoben fyllas på. Förhoppningsvis kommer någon av de plaggen där uppe vara med i gaderoben.

Av Cupper Ponie - 29 januari 2015 08:09

God morgon på er! Sitter nu i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Slutar kl 3 idag vilket är sjukt skönt. Efter skolan ska jag träna medans mamma är på föräldrarmöte. Bloggen ska uppdateras och hårbotten ska masseras. Räkna med bättre uppdatering idag nu när jag inte slutar så sent. Vi hörs så länge! Btw så kommer ett inlägg upp under dagen!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards