cupperponie

Alla inlägg den 30 januari 2015

Av Cupper Ponie - 30 januari 2015 18:17

Äntligen fredag och jag är helt slut. Denna vecka har gått snabbt men ändå så har den tagit kol på mig. Trots 0 läxor och 0 prov är jag slutkörd. Ska bli skönt med helg nu helt klart! Så fort mamma har kommit hem ska vi förhoppningsvis iväg för att köpa lite fredags gott. Tänkte ta popcorn och lite naturgodis för sen ska jag se på film och serie. Men innan det tänkte jag köra ett HIIT- pass. 


Tidigare idag var jag i stallet. Hann bli färdig med Durasell innan snön började vräka ner från himlen. Tog en pulkatur på åkern då det är för isigt och dåligt med snö på vägarna. Han var pigg och hade mycket energi. Trots han vart otroligt andfodd och svettig var han fortfarande pigg. Nu i några dagar har jag märkt att han blir rädd för bilar som kommer bakom honom. Tidigare har han aldrig varit rädd för bilar eller andra fordon. Men nu vet jag varför han blir rädd. Eftersom att kommer in så mycket i arbetet stänger han ut allt annat. Jag vet även hur jag ska göra nu då jag testade mig fram lite. Så det enda jag behöver göra är att skrika åt honom att en bil kommer bakom oss. Han lyssnar på mig och lyssnar sedan på omgivningen, inte rädd längre- Skitbra! 


Om det är snö på vägarna i morgon så blir det långtur med båda ponnysarna. Då det ska snö hela natten borde det nog ha kommit en del snö tills i morgon. Men nu blir det dags för mig att träna, sedan handla och avslutar sedan dagen med film, serie och bloggning. Tänkte påbörja lite på inläggen som ligger i utkastet. Nu tar jag helg! Vi hörs i morgon!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards