cupperponie

Alla inlägg den 10 januari 2015

Av Cupper Ponie - 10 januari 2015 15:18

btw så har han huvudet högt uppe då och då pgr av att han gnäggar.

Av Cupper Ponie - 10 januari 2015 14:32

Hann precis longera klart med Apasche innan snön öste ner. Apasche var iallafall duktig men otroligt pigg. Redan när jag skulle hämta han från hagen var han otålig. Jag hade precis hängt upp undertråden på övertråden och skulle öppna. Men Apasche tyckte det gick för sakta så han gick under(!!) tråden. Trots han knappt kommer under tråden samt strömen var på. Ja, är man otålig så är man. Lät han iallafall så springa av sig lite hur han själv ville. Avslutade sedan med tempoväxlingar. Gick inte så himla bra med tempoväxlingarna men fick till det någon enstaka gång så då räkte det sedan. När vi kom tillbaka till stallet blev han skimmel på inte ens 5 minuter. Då det började snöa ännu mer myste jag med ponnysarna i ligghallen medans jag väntade på mamma. Snön vräker fortfarande ner, vill gärna gå i ide nu. 


Om en stund ska jag förbereda för träning. Blir mycket träning för rumpa och abs. Hoppas på träningsvärk. Måste förbereda inför skolstart på måndag under dagen. Ska planera vad jag ska ha för något med mig till skolan för att äta. Blir fort hungrig vilket då är bra, man ska äta ofta men små portioner. Så skolmaten kommer inte räcka. Kommer nog för det mesta bara vara frukt. Kanske får med mig något mer eller så kan jag ta en sväng till coop på håltimmar. 


Och så klart ska jag visa mamma hur min kamera funkar innan det blir allt för sent!

 

Av Cupper Ponie - 10 januari 2015 08:18

God morgon! Skulle ha bloggat tidigare men internet krånglade ett tag. Men nu har vi fått igång det. 


När jag vaknade tidigare idag kände jag att en liten tand som jag har väntat på i två år äntligen börjar kika fram. Känner redan nu att denna tand kommer nog vara lite sne. Men de flesta av mina tänder är snea, tandställning blir det längre fram. Nog om tänder! Under EM kommer det snö som inihelvete. Ska försöka hinna till hästarna innan skitvädret kommer. Senare ikväll kommer regn så snön varar visst inte så himla länge. Ska försöka låta hästarna jobba hårt under en kort stund, ca 1 h var max. Så slipper vi jobba i snö-oväder. Efter stallet ska mamma få lära sig min kamera när det gäller att filma så hon kan filma i morgon när vi tricktränar. Funderar även på ett träningspass närmare kvällen. Vi får se om jag orkar. 


Btw så har jag fortfarande svårt att sova om nätterna. Det sägs ju att om man har svårt att sova så är det någon som drömmer om en. Kan, vem du nu är, sluta drömma om mig så skulle det vara tacksamt!

 

Uppdaterar sen! Hare bra!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards