cupperponie

Alla inlägg den 24 juli 2015

Av Cupper Ponie - 24 juli 2015 17:11

Kom inte in o jobbade idag, fortfarande låst. Förstår absolut ingenting. Får väll se hur det blir nästa vecka istället. Var med hästarna till runt 1 tiden. Tömkörde Apasche en stund på en volt. Gick toppen. Dock är hans bett för stort så det har börjar skava i mungiporna på honom. Ska låta det läka, så han får vara utan bett i några dagar. Han skulle behöva både nytt bett och sele, han har blivit såå liten sen han började motioneras varje dag, alltså sen i höstas. Avslutade iallafall med en kort promenad efter ha tömkört honom. Svettig men glad verkade han vara. Tog sedan en promenad med Durasell. Apasche verkade vara sugen på att följa med så han hängde också med. 


Resten av tiden låg jag ner i gräset i hagen, kliade hästarna, fick kli tillbaka samt lyssnade på Coldplay. Trots jag inte gjorde så mycket vid den stunden så var det sjukt mysigt. Hade jag vetat att jag inte kommer in till jobbet idag heller hade min bok följt med. Gav upp med att försöka kunna jobba då jag aldrig kom in så då drog jag hem. Tränade, käkade jordgubbar, handlade lite naturgodis, läst bok och om en stund drar jag iväg till farsan då de bjuder på mat. 


Blir tidig morgon för mig i morgon då jag ska hinna fixa med hästarna innan skitvädret drar in. Kameran hänger med, hoppas på att jag hinner ta bilder innan skitvädret iallafall. Durasell ska ridas och Apasche tänkte jag hoppa lite med samt klättra i skogen. Vi hörs!

 

En springade fluffboll :D Nej men typ, älskar ponnysarnas fluff de får på vintern

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards