cupperponie

Alla inlägg den 2 september 2015

Av Cupper Ponie - 2 september 2015 19:45

Hästarna har motionerats, jag har tränat och ritat, snart är jag nog pablopicasso 2.0. Regnet smattrade på rutorna när jag vaknade och det har regnat nästan hela dagen. Ganska mysigt faktist. Under förmiddagen efter ha tränat fick jag riktigt tråkigt så jag bestämde att rita lite hästar. Älskar att rita men ibland försvinner tiden och lusten. Om jag får säga det själv är jag ganska duktig men inte riktigt bäst om man säger så. Ska visa er lite av det jag har ritat sen! När mamma kom hem åkte jag till stallet i ösregnet. Hästarna var så klart ute bara för att jävlas säkert så de var ju dyngsura. Tömkörde iallafall Duracell en stund. Lät han mest jogga i valfritt tempo. Avslutade med en kort galopp också. Tror det uppskattades en del. Apasche longerade i hagen. När han hade fått skritta en stund värmdes han upp i galopp i båda varven. Gick riktigt bra. Han hade rätt galopp hela tiden och när han fick fel bytte han ganska snabbt till rätt. Skitkul hade han också, han busade runt lite, bockade, slängde med huvudet och frambenen, ja en glad påni. Dock blev det jobbigare sen. Han fick fel galopp i ena varvet hela tiden, till slut vägrade han galoppera. Suck. Blev riktigt frustrerad. Men till slut fick han rätt galopp två fattningar på raken och då var jag nöjd. Så han fick travas av en stund innan han fick skritta en stund i skogen.


Besökte granngården en snabbis för att köpa gummistövlar. Blev ett par gula som troligen inte kommer vara gula länge till ;) Ska ha dom i stallet då ett par gamla löpar skor inte längre funkar så länge det är lerigt och blött. Har haft ett par andra stövlar tidigare men de är så slitna nu så jag får skoskav, blåsor och trasiga strumpor.. Lite senare tog jag en promenad för att handla lite. Kom hem med bl.a kvarg och självkalrt lite naturgodis. Om en stund ska jag beställa lite grejer, vad får ni se sen!

 

I morgon är det skola igen då. Tänkte skriva litet åsiktsinlägg om skolan så fort jag hinner. Har en del tankar som jag har diskuterat med morsan och hon håller med fullt ut. Vem vet, någon mer kanske håller med? Kommer kännas förjävligt att dra till skolan efter ha varit sjuk 1,5 vecka. Fy, är fortfarande sjuk men inte så farligt. Hoppas man blir frisk snart. Apasche tömkörs i morgon och Duracell det samma. Duracell ska klättra lite i skogen och Apasche ska fortsätta jobba på galoppen. Nej, nu ska jag beställa lite grejs. Vi hörs!

  

Av Cupper Ponie - 2 september 2015 08:33

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards