cupperponie

Alla inlägg den 17 september 2015

Av Cupper Ponie - 17 september 2015 20:09

Kommer ni ihåg förra hösten när jag fotade lite på stan? Var på den tiden ganska ny när det gällde min kamera. Hade endast haft den några veckor men övning ger färdigheter. Så självklart passade jag på att fota lite höstbilder på stan. På den tiden var jag riktigt nöjd över de flesta. Men idag, när jag kikade igenom arkivet lite ville jag förbättra dom lite. Självklart är jag fortfarande nöjd över orginalbilderna men lite redigering behövdes trots allt. Så jag valde några bilder, fixade till dom lite och här har ni resultaten.

       

La endast dit en ram för skoj skull

Av Cupper Ponie - 17 september 2015 06:58

God morgon! Fredag för min del idag. Sista dagen i skolan för denna vecka. Så härligt säger jag bara. Hade ganska svårt att komma upp nu i morse då var typ lika mörkt i mitt rum som det var när jag gick å la mig igår. Inte lätt att stiga upp då. Höstkänslor på hög nivå. Börjar halv 9 idag och slutar 3 sen tar jag helg. Hästarna ska motioneras och jag ska träna sen ikväll. 


Igår gick det ganska dåligt att longera Apasche. Tömkörningen gick kanon men longeringen, nae där satt ingenting. Fel galopp hela tiden eller så kom han aldrig ens i galopp. Fick traggla med honom ett tag men sen så fick han rätt galopp och då avslutade vi samt jag gav han en massa beröm. Annars ågick tömkörningen kanon. Han var riktigt fin och lösgjord i kroppen. Försökte få en liten film också vilket var lättare sagt än gjort. Men något litet fick jag med iallafall. 


Hann inte rida Duracell nå speciellt igår då jag fick traggla ett tag med Apasche. Så vi drog ut på gruvägarna och jobbade på skänkelvikningar istället. Han kan skänkelvikningar från marken samt lite granna på ryggen men det behövs förnyas. Lite tragglade där också men till slut så kunde han skänkelvikningar utan några problem, för stunden iallafall. Fick dock använda spöt lite så han förstog lite bättre. Inte så att jag slår han med spöt, endast har spöt där för att visa liksom. Travade av en kortis och sedan skrittade vi hem igen. 


Körde ett armpass sen efter stallet och det var riktigt tufft säger jag bara. Hur som helst så tittar jag nu på en serie och om en stund ska jag packa kläder till idrotten. Bjuder på en kort liten film från tömkörningen igår. Vi hörs!

Vet mycket väl att videon ligger fel vinklad men det är inget jag kan göra åt   

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards