cupperponie

Alla inlägg den 10 september 2015

Av Cupper Ponie - 10 september 2015 18:22

Har pluggat som inihelvete idag. Stannade hemma endast för att jag vill inte kugga provet i morgon. Jag känner mig säker men ändå inte. Hoppas på att mitt slit visas på provpappret i morgon. Runt lunch tog jag en paus iallafall. Körde ett träningspass och käkade. Runt halv 3 tiden cyklade jag iväg till stallet. Tömkörde Apasche en stund. Mycket lösgörande vägar som volter och serpentiner. Han blev riktigt, riktigt fin, och svettig. När jag kände mig nöjd longerade jag honom i galopp och han verkligen satt den idag. Han galopperade i rätt galopp varv efter varv. Bara någon få gång blev det fel galopp men då var det bara att sakta av och göra ny fattning. Så himla nöjd över honom. Travade sedan av honom samt skrittade av honom. Gav han massor med beröm, han verkligen levererade idag. Duracell longerades en kortis i alla gångarter. Då vi blev borta ett bra tag i skogen igår ville jag ta det lugnt ifall han skulle ha någon träningsverk eller så. Innan jag åkte hem igen satte jag mig vid hästarna och läste på till provet. Kanske inte världens bästa pluggkompisar då Duracell ska ha uppmärksamhet hela tiden. Men men. 


I morgon börjar jag halv 11(?) Har noll koll då det endast är denna vecka. Hittar inte någonstans heller om info vilken tid vi börjar i morrn. Får hoppas på halv 11 så får vi se om det stämmde eller ej. Får ringa till skolan å fråga annars. Hade iallafall tänkt plugga ett bra tag innan skolan i morgon då provet blir direkt på morgonen. Känns dock ganska bra för då har jag kvar allt i huvudet istället för att ha andra ämnen ivägen som får mig på andra tankar. Slutar sedan vid 2 så det blir en kort skoldag vilket är perfekt på en fredag. Men mer om morgondagen i morgon!


Tänkte plugga nu men jag behöver litet break, väntar istället tills i morgon. Vi hörs!

 

Svettig påni efter ett grymt bra tömkörningspass

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards