cupperponie

Alla inlägg den 9 september 2015

Av Cupper Ponie - 9 september 2015 19:33

Blev en lite väl lång skogsritt idag. Kom alldelles vilse i skogen och Duracell försökte hitta hem men det gick inte riktigt nå bra. Runt 3-4 h var vi borta i skogen... Enligt min mobil var vi borta vid täby innan vi vände hemåt åt rätt riktning. Benreflexerna gick sönder samt 1 av 4 ramlade av någonstans. Men vi kom ut oskadda vilket är huvudsaken antar jag. Då vi kom tillbaka för runt 40 minuter sedan hann jag inte tömköra Apasche då jag verkligen måste plugga. Troligen stannar jag hemma å pluggar i morrn, Apasche får motioneras ordentligt och Duracell longeras en stund. 


Nu fixar jag käk och sedan kommer farsan och hjälper mig med pluggandet. Det känns som att jag kommer klara provet men när jag väl tänker efter kommer det gå åt helvete om jag inte stannar hemma i morrn och pluggar gärnet. Vi får se hur jag gör helt enkelt. Har inte så superviktiga lektioner i morrn ändå så. Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 9 september 2015 13:55

       

Igår på lunchraster drog jag till närmaste skoaffär och kikade på lite skor som skulle vara bekväma att gå i då min häl är svullen. Hittade först ett par som både var snygga och bekväma men pengar växer inte på träd så jag fick avstå från dom. Istället hittade jag dessa snygga och bekväma skor som kostade några hundralappar mindre och eftersom vi hade en kupong fick vi de för ytterliga någon hundring billigare. Dessa skor kommer användas just nu först och främst till vardags så länge min häl är svullen men även till träning kommer de användas till då och då. 



Av Cupper Ponie - 9 september 2015 08:57

Sovmorgon nu och sen två lektioner. Så ser min dag ut idag. Om runt 45 minuter börjar min första lektion för dagen så om runt 15-20 minuter drar jag till skolan. Igentligen ska hela skolan, åtminstånde alla i 9:an, origentera under eftermiddagen men min fot är svullen. Troligen är min häl svullen då jag går otroligt fel. Jag liksom slår i hälarna vilket inte alls är bra för fötterna. Igår köpte jag ett par nya skor som inte gör ont att gå i, ska visa er dom sen. Mina fötter behöver vila så svullnaden försvinner så jag får inte origentera i skogen. Istället kommer jag bara ha två lektioner idag. Sjukt skönt. 


Så efter skolan ska jag plugga ett tag innan jag kör ett träningspass. Och sedan ikväll åker jag till stallet för att rida Duracell och tömköra Apasche. Så ser dagen ut för min del. Har pluggat redan lite nu under morgonen men jag kommer behöva plugga ett bra tag till för att åtminstånde bli godkänd på provet som vi har på fredag. Men jag ska köra gärnet helt enkelt. 


Igår hände inte heller nå mycket mer än att jag köpte ett par skor på lunchen då jag upptäckte att min häl var svullen. Har haft ont i hälen flera dagar nu men aldrig tänkt på att den är svullen. Smart ass. Så ett bar nya skor fixades. Hur sköna som helst som även kommer användas till träning när de inte behövs längre hehe. Provade faktist träna i dom igår. Lätta, tysta och sköna att gå i, perfekt. Efter skolan motionerades hästarna och jag körde ett träningspass på två timmar igår. Köttade alltså igenom benen och rumpan. Gick kanon. 


Nu ska jag fixa inför skolan. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards