cupperponie

Alla inlägg den 30 september 2015

Av Cupper Ponie - 30 september 2015 07:34

Sovmorgon idag istället. Tema dag idag så jag börjar 9. Kommer nog vara en ganska rolig dag idag. Först träslöjd och ept, sen Zumba och gymma. Skojigt värre. Om vi får gymma självständigt ska jag nog köra ett hårt benpass. Dock gymmar vi bara 40 minuter så jag får köra kort men intensivt. 15.45 slutar vi så då skyndar jag mig hem för att förbereda mig för att åka till ponnysarna. Men innan jag åker till stallet ska jag ringa till min praoplats. En rundtur ska jag få under veckan för nästa vecka har jag praovecka. Ska bli riktigt kul då jag ska praoa med islandshästar runt mig. Meningen var att jag skulle praoa på ett stuteri men tyvärr fanns inte möjligheten. Det här kommer nog bli riktigt bra. Där jag ska praoa är bara 5 kilometer här ifrån så jag kan lika gärna cykla dit på typ 30 minuter, ungefär lika långt att cykla dit som till ponnysarna. 


Idag ska Apasche tömköras och Duracell ridas. Igår tömkördes båda två som gick väldigt bra. Är sjukt nöjd över Apasche. Fick rätt galopp i båda varven nästan hela tiden och han orkade även hålla ihop sig. Galopperade några varv utan avbrott, gick hur bra som helst. Idag ska vi fortsätta jobba på galoppen samt lösgörande vägar, kanske lägger till en liten bom om jag känner för det. Duracell ska nog få jobba på grusvägarna men det beror på hur han känns. Ibland behöver han jobba på mer lösgörande vägar så då får vi stanna i hagen istället. 


Kanske slipper träna efter stallet ifall vi får gymma självständigt idag. Så då tänkte jag dra ut lite på tiden med hästarna, plugga, blogga och redigera bilder. Hm..Ska nog fråga om jag får fota hästarna på praoplatsen ifall den tiden skulle finnas. Det hade helt klart varit kul. Vi hörs!

   

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards