cupperponie

Alla inlägg den 20 september 2015

Av Cupper Ponie - 20 september 2015 20:11

Hela förmiddagen spenderades på ridskolan. Kom hem runt lunch med massa bilder på duktiga ekipage. Är väldigt nöjd över bilderna för att vara första gången jag fotar en hopptävling. Hade dock valt en halvkass plats i början med sista klassen flyttade jag på mig så blev det lite bättre. Försöker nu lägga upp lite bilder på fb men det går riktigt kasst så jag har fått starta om datorn men den skulle visst uppdateras först. Vill ha en ny dator.. Efter ridskolan cyklade jag till ponnysarna. Körde ett dressyrpass på Duracell och det gick kanon. Körde lite på grusvägarna också, dock lite knökigare där men det blev bättre med tiden. Apasche tömkördes i det höga gräset. Han blev riktigt trött efter ett tag så han saktade ner till skritt lite när han kände för det. Så jag fick hålla igång honom då och då tills han fick skritta. Trött var meningen att han skulle bli iallafall. 


Tänkte köra ett träningspass efter stallet men det blev ganska sent då jag skulle äta osv så det fick skippas. Men jag har ändå kört på riktigt bra hela veckan, aldrig fel med vilodag. Ska försöka på ordning på datorn och fixa lite med den innan jag går och lägger mig. Blev ett bra avslut på denna helg helt klart. I morgon börjar en ny vecka. Ponnysarna får vila då det är ridlektion efter skolan. Ett omprov ska göras antingen i morgon eller på tisdag. Gör jag den på tisdag måste jag skippa skoljoggen. Men jag skippar hellre skoljoggen än mina skoluppgifter. 


Mer om nästa vecka kommer i morgon. Bilder från hopptävlingen kommer nog också i morgon, beror på när jag får ordning på datorn. Vi hörs!


Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards