cupperponie

Alla inlägg den 29 september 2015

Av Cupper Ponie - 29 september 2015 07:01

Har egentligen sovmorgon idag men så blir det inte denna gång. För halv 9 ska jag på möte på skolan. Ska bli ganska skönt att prata ut om saker och ting. Jag är ju som sakt väldigt tyst i skolan, lägger ingen energi på vissa saker och vill inte bli inblandad i bråk. Idag ska jag däremot få faktist prata ut om hur jag tycker om klassen, skolan, stämningen, ja allt. Jag börjar sedan lektion 09:20, inte säker på om jag har hunnit prata klart till dess dock. För när jag väl pratar babblar jag verkligen på. Kan bokstavligen prata flera timmar utan stopp. Slutar sedan skolan 15:35, 10 minuter tidigare än igår. Hästarna ska motioneras och sedan ska jag träna innan jag tar kväller. 

 

I morgon blir det än spännande dag. Vi har temadag så först ska vi ha träslöjd och EPT. Redan när min lärare sa det så kände jag bara, nae, nu stannar jag hemma på Onsdag. Men sen kom det roliga. De två sista grejerna vi ska göra är Zumba och gymma. HUR KUL ÄR INTE DET?! Är typ superhype. Första gången skolan faktist tänker på oss tjejer också, inte bara massa ''killsporter'' som fotboll och hockey. Tragiskt att killarna gnäller över att Zumba är för tjejer. Liksom det var ju på tiden. Gymmet vi ska till ligger inte så långt ifrån där jag bor. Tydligen nyöppnad, fräscht, ska bli spännande gå dit o kika samt träna där iallafall. Om jag gillar stället kanske jag skaffar gymkort där. Vi får se helt enkelt. Även trots jag gillar att träna hemma bäst så finns det mer redskap på gym. 

 

En massa bilder ska redigeras i veckan, en uppsatts ska skrivas, blir fullt upp denna vecka helt enkelt. Ska lägga så mycket tid jag kan på bloggen men som sakt, har fullt upp denna vecka. Lite småfix innan skolan, har bl.a idrottskläder som ska packas. Vi hörs!

 

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards